Home » cursus Loonheffingen

Opleiding: cursus Loonheffingen

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma LoonheffingenDe cursus Loonheffingen bestaat uit twee onderdelen. In de eerste module maak je kennis met de verschillende aspecten van loonheffingen. In de tweede module wordt voortgeborduurd op deze kennis en wordt dieper ingegaan op de verschillende onderwerpen.


De volgende onderdelen komen tijdens de cursus aan bod:Loonheffingen niveau 3
In dit onderdeel behandelen we onder andere:

  • instanties;
  • loon en loonberekening;
  • werkkostenregeling;
  • kostenverbijzondering;
  • loonheffingen;
  • vergoedingen en verstrekkingen;
  • inhouding en afdracht;
  • premiebetaling.
 


Loonheffingen niveau 4In dit onderdeel gaan we dieper in op onder andere:

  • loonadministratie;
  • loonaangifte;
  • regelgeving m.b.t. dienstbetrekking;
  • werkkostenregeling;
  • kostenverbijzondering;
  • inkomstenbelasting.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur opleiding Loonheffingen

Kosten van de cursus

Vanaf259,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusWil jij je verdiepen in de aspecten van loonheffingen? Volg de opleiding LoonheffingenWil jij meer weten over loonheffingen of ben jij werkzaam op de loonadministratie en wil jij je kennis opfrissen? Dan is de cursus Loonheffingen écht iets voor jou! Ieder bedrijf of organisatie met een eigen loonadministratie heeft te maken met loonheffingen. De behoefte aan medewerkers met kennis van loonheffingen is dan ook groot.
 


Maak kennis met alle aspecten van loonheffingenTijdens de cursus Loonheffingen maak je kennis met de diverse aspecten van loonheffingen. Onderdelen als belastingdienst, loonberekening, werkkostenregeling en belastingschijven komen tijdens de cursus aan bod. Deze onderwerpen worden middels theorie en praktijkgerichte opdrachten helder toegelicht.
 


Verdiep je in loonadministratieAls medewerker loonadministratie zorg jij ervoor dat alle werknemers tijdig en correct het loon ontvangen.


Om jouw kennis op te frissen en jouw werkzaamheden efficiënter te kunnen uitvoeren, komen tijdens de cursus Loonheffingen niet alleen de algemene aspecten van loonheffingen aan bod. De opleiding gaat ook dieper in op onderwerpen als loonadministratie, loonaangifte, regelgeving met betrekking tot dienstbetrekking en kostenverbijzondering.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Jouw docentMijn naam is Remko; ik ben één van de docenten van deze cursus. Na mijn opleiding als controleur (1982 – 1986) bij de Belastingdienst heb ik – op latere leeftijd – in deeltijd gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. De fiscaliteit is de rode draad in mijn arbeidzame leven. Eerst bij de Belastingdienst, daarbij bij Achmea, ING en als zelfstandig ondernemer, en dat in verschillende rollen. Kennisoverdracht speelt daarbij altijd een rol. Als docent, als mentor of als adviseur richting geven aan de fiscale duiding van een arbeidsvoorwaarde of transactie.  Kennis uitbreiden of opfrissenDe cursus Loonheffingen is geschikt voor iedereen die meer wil weten over loonheffingen of werkzaam is als medewerker personeelszaken en zijn kennis wil opfrissen of vergroten. Na afronding van de cursus kent de complexe wereld van loonheffingen geen geheimen meer voor jou.


Je bent na het volgen van de cursus op de hoogte van alle aspecten van loonheffingen. Ook ben je in staat succesvol en efficiënt gegevens te verzamelen, verwerken, controleren en archiveren.
 


Behaal een officieel certificaatJe bepaalt zelf of je na afronding van de opleiding Loonheffingen wil deelnemen aan de officiële examens van de Associatie voor Examinering. Als je de examens succesvol hebt behaald ontvang je een officieel certificaat. Hiermee kun jij jouw kennis en vaardigheden van loonheffingen aantonen. Je kunt er ook voor kiezen geen examen te doen en een getuigschrift te behalen.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A137B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren