Home » cursus Arbeidsrecht

Opleiding: cursus Arbeidsrecht

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma Arbeidsrecht
In de opleiding Arbeidsrecht leer je meer over het arbeidsrecht en sociale zekerheid, onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod in de opleiding:

  • arbeidsovereenkomsten;
  • arbeidsverhoudingen;
  • ondernemingsraad;
  • ontslagrecht;
  • arbeidsongeschiktheid;
  • sociale wetgeving;
  • sociale verzekering;
  • beëindiging dienstverband.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


De opleiding Arbeidsrecht heeft een studieduur van 6 maanden bij een studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Kies voor persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus

Tot €1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Wil jij je verdiepen in arbeidsrecht & sociale zekerheid? Volg nú de opleiding Arbeidsrecht
Heb jij een eigen bedrijf of is er binnen het bedrijf waar jij werkzaam bent behoefte aan kennis van arbeidsrecht? Óf wil jij weten wat jouw rechten zijn als werknemer? Dan is de cursus Arbeidsrecht écht iets voor jou! Met behulp van de cursus Arbeidsrecht leer je alles over de wet en regelgeving omtrent sociale zekerheid en het arbeidsrecht.



Arbeidsrecht


Heb jij een eigen onderneming of ben jij werkzaam bij een bedrijf of instelling en wil jij weten wat jouw rechten zijn? Arbeidsrecht gaat zowel de werknemer als de werkgever aan. De verhouding tussen werkgever en werknemer staat namelijk vastgelegd in het arbeidsrecht. Binnen iedere onderneming krijg je dan ook te maken met deze onderwerpen. De opleiding Arbeidsrecht zorgt ervoor dat jij beschikt over de juiste kennis van arbeidsrecht, zodat jij je werkzaamheden optimaal kan uitvoeren en weet wat jouw rechten zijn.
Met behulp van de cursus Arbeidsrecht leer je onder andere alles over de arbeidsovereenkomst, het beëindigen van het dienstverband en het arbeidsprocesrecht. Daarnaast leer je meer over de arbeidsomstandigheden en de plichten van de werkgever. Kortom alle kennis en informatie die aanwezig moet zijn binnen de organisatie komt aan bod in de cursus Arbeidsrecht.



Sociale zekerheid


Ontvang jij tijdelijk of blijvend geen inkomen? Of ben jij werkgever of werknemer en wil jij meer weten over de wet- en regelgeving omtrent sociale zekerheid? In de opleiding Arbeidsrecht komt ook het onderwerp sociale verzekeringen uitgebreid aan bod.
Je leert meer over sociale verzekeringen in geval van ziekte, handicap, preventie, ouderdom, overlijden, kinderen, werk en inkomen. Na afronding van de Arbeidsrecht opleiding ben jij op de hoogte van alle regels omtrent sociale zekerheid en kom jij niet voor verassingen te staan.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Jouw docent



Mijn naam is Remko; ik ben één van de docenten van deze cursus. Na mijn opleiding als controleur (1982 – 1986) bij de Belastingdienst heb ik – op latere leeftijd – in deeltijd gestudeerd aan de Universiteit Utrecht. De fiscaliteit is de rode draad in mijn arbeidzame leven. Eerst bij de Belastingdienst, daarbij bij Achmea, ING en als zelfstandig ondernemer, en dat in verschillende rollen. Kennisoverdracht speelt daarbij altijd een rol. Als docent, als mentor of als adviseur richting geven aan de fiscale duiding van een arbeidsvoorwaarde of transactie. 



 



Voor wie?

Van HRM medewerker of personeelsfunctionaris tot werkgever of werknemer, de cursus Arbeidsrecht is zowel geschikt als je voor je werk of eigen bedrijf kennis van het arbeidsrecht wil opdoen, als ook wanneer je meer wil leren over jouw eigen rechten als werknemer.
Je bepaalt zelf of je na afronding van de cursus Arbeidsrecht wil deelnemen aan de officiële examens van de Associatie voor Examinering. Als je de examens succesvol hebt behaald ontvang je een officieel certificaat, hiermee kun jij jouw kennis en vaardigheden van arbeidsrecht en sociale zekerheid aantonen. Je kunt er ook voor kiezen geen examen te doen en een getuigschrift te behalen.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
05914 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren