Home » cursus Elementaire Belastingkunde

Opleiding: cursus Elementaire Belastingkunde

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Elementaire BelastingkundeNa de inleiding worden de volgende onderwerpen behandeld:

 • inleiding belastingrecht;
 • Algemene Wet Rijksbelastingen;
 • loonbelasting;
 • belastingschijven en tabellen;
 • dividendbelasting;
 • omzetbelasting;
 • winst uit onderneming;
 • inkomstenbelasting;
 • inkomsten uit diverse bronnen;
 • vennootschapsbelasting;
 • praktijkgerichte oefeningen.

Om de Wet op de Inkomstenbelasting goed te kunnen begrijpen, komen deze verschillende belastingen in de cursus aan bod. Deze Wet op de Inkomstenbelasting zal het grootste deel van de cursus Elementaire Belastingkunde beslaan.


In 16 lessen komt de theorie aan de orde. In de laatste 4 lessen worden enkele belastingaangiftes uitgewerkt. Onze cursus Elementaire Belastingkunde wordt constant gemoderniseerd. Dit is een cursus waarmee je nu en in de toekomst veel belastinggeld bespaart!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De studieduur van de opleiding Elementaire Belastingkunde is 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf219,00 euro

Bijzonderheden

Kies voor persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus

Tot EUR1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Belastingaangifte? Leer geld verdienen met de cursus Elementaire Belastingkunde


Geld verdienen met belasting, hoe werkt dat? Moet je jaarlijks een andere partij benaderen om jouw belastingaangifte in te vullen? En moet je daar dan ook nog voor betalen? De vragen stapelen zich op. Waarom moeilijk doen? Volg de cursus Elementaire Belastingkunde en verzorg voortaan zelf de belastingaangifte.


Met de cursus Elementaire Belastingkunde van NHA vullen jaarlijks duizenden mensen zonder problemen hun eigen én andermans belastingaangifte in. Aan de hand van de goed te volgen cursus, leer je hoe je op de meest voordelige en correcte wijze jouw aangifte inkomstenbelasting kunt invullen.


Je komt alle ‘ins en outs’ te weten van het huidige belastingstelsel. Box 1, Box 2 en Box 3: het worden vertrouwde begrippen. Het devies: ‘betaal nooit te veel belasting’.
Mooie bijverdiensteNa het volgen van de cursus Elementaire Belastingkunde help je voortaan ook anderen bij het invullen van hun formulieren. Je hebt meteen een potentiële mooie bijverdienste te pakken.


Verschillende vormen van belasting bestudeer je tijdens de opleiding om tot een goed begrip van de Wet op de Inkomstenbelasting te komen. Deze wet beslaat het grootste deel van de cursus.
 


Compacte studieVolg de cursus Elementaire Belastingkunde: een compacte zelfstudie waarmee je nu én in de toekomst heel wat belastinggeld bespaart.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">Inclusief gratis software


Je ontvangt voor de duur van de opleiding gratis toegang tot software van Unit4 Fiscaal Gemak, waarin je in een speciaal voor NHA studenten gemaakte kantooromgeving berekeningen voor jouw huiswerk maakt.Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
17647 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren