Home » cursus Afrikaans

Opleiding: cursus Afrikaans

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma AfrikaansAfrikaans leren sprekenDe taalcursus begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. Je leert eerst de basis van het (zuid) Afrikaans en vervolgens leer je een typisch Afrikaanse woorden en uitdrukkingen.

Met veel oefenen gaan je vaardigheden vlot vooruit en heb je al snel een flinke woordenschat.
WoordenschatIn de cursus Afrikaanse komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan bod. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek brengt aan bijvoorbeeld Kaapstad of de nationale wildparken.

In de taalcursus Afrikaans leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.
 


Ook jij kunt binnen enkele maanden (zuid) Afrikaans leren met NHA!

Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur AfrikaansAfrikaans leren kan al in 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.Leerboeken
Voor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. De NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. Zo houd je overzicht en bespaar je geld.Ringband
Bij de lessen ontvang je GRATIS een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.


 

Vragen?Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf189,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Leer Afrikaans vanaf de basis,17 uitgebreide lessen

Algemene informatie over de cursusAfrikaans leren? Ontdek de dochtertaal van het Nederlands


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

De Afrikaanse taal heeft veel overeenkomsten met de Nederlandse taal en is veelal goed verstaanbaar. Wil je zelf ook Afrikaans leren spreken?  Dan is de cursus Afrikaans een goede basis.

Afrikaans is een dochtertaal van het Nederlands en ontstaan uit zeventiende-eeuwse Nederlandse dialecten. Wereldwijd zijn er ruim zes miljoen mensen die Afrikaans als moedertaal hebben. Dit zijn voornamelijk inwoners van Zuid-Afrika en Namibië.
Van braai tot pletterpetJe kent het Afrikaans vast al van de verschillende grappige woorden als ‘pletterpet’ voor valhelm, ‘braai’ voor barbecue en ‘loslappie’ voor vrijgezel. Maar zijn deze woorden ook echt gebruikelijk? Je leert het in de cursus Afrikaans.Vakantie of zakenreis?
Binnenkort op vakantie naar het onvergetelijke Zuid-Afrika of Namibië? Met een cursus Afrikaans haal je meer uit je reis. Maar ook wanneer je een zakenreis naar deze landen plant, bewijst de cursus zeker zijn waarde. Start vandaag nog met Zuid Afrikaans leren bij NHA!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
119f9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren