Home » cursus Bretons

Opleiding: cursus Bretons

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Bretons


Met de cursus Bretons leer je de beginselen van deze bijzondere taal. De nadruk ligt daarbij op spreekvaardigheid. Je krijgt levendige en heldere luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten.

Ook leuk: Je leert in de cursus Bretons over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je het land bezoekt.
WoordenschatIn de taalcursus Bretons leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.

Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Met moderne en actuele onderwerpen vergroot je snel en eenvoudig je spreek- en luistervaardigheid en bouw je in hoog tempo een goede woordenschat op. Ook jij kunt binnen enkele maanden Bretons leren spreken met de cursus van NHA.

Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.LeerboekenVoor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. 
RingbandBij de lessen ontvang je een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.
Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf189,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Leer Bretons vanaf de basis,15 uitgebreide lessen

Algemene informatie over de cursusLeer de taal van Bretagne. Volg de cursus Bretons.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Ga je graag naar Bretagne? Of heb je zakelijke relaties in dit mooie stukje Frankrijk? Met de cursus Bretons leg je snel en gemakkelijk contact.

De Bretonse taal is een Keltische taal. Het stamt af van de Brythonische talen en was in Frankrijk tot de 12e eeuw de taal van de elite.

De taal van Bretagne vind je terug in veel Franse literatuur. Momenteel zijn er echter nog slechts zo’n 500.000 mensen die Bretons spreken en verstaan.

Heb je belangstelling voor de Franse literatuur, voor Bretagne of voor oude talen? Dan is de taalcursus Bretons beslist een aanrader.

Ook leuk: Je leert in de cursus Bretons over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je het land bezoekt.
Werk en vakantieHeb je reisplannen naar dit mooie stukje Frankrijk? Of heb je in je werk te maken met Bretonse bedrijven of ondernemers? Start met Bretons leren bij NHA. 
Bretons of betons?Met de cursus Bretons, niet te verwarren met betons (bouwtaal), is het ijs snel gebroken en leg je gemakkelijk contact.  


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
69065 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren