Home » cursus Koreaans

Opleiding: cursus Koreaans

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma KoreaansIn de taalcursus Koreaans maak je kennis met het Koreaanse schrift. Het gebruik van de voor ons vreemde karakters is beslist even wennen, maar het maakt de lesstof wel extra leuk en uitdagend.
WoordenschatIn de taalcursus Koreaans leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.

De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. De speelse lesopbouw zorgt ervoor dat je je woordenschat in hoog tempo uitbreidt. Ook jij kunt Koreaans leren! 

Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduurDe cursus Koreaans heeft een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

LeerboekenVoor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. 
RingbandBij de lessen ontvang je een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.
Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf189,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Goede basis voor werk en vakantie,Taal leren in je eigen tempo

Algemene informatie over de cursusLeer de taal van Noord- en Zuid-Korea: volg de cursus Koreaans


Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles. 
De eerste stap naar Koreaans leren heb jij al gezet!
Cursus Koreaans: verdiep je in taal én cultuurIn de cursus Koreaans maak je ook kennis met de cultuur van beide landen. Zo komen er verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan de orde. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek brengt aan de hoofdsteden Pyongyang (Noord-Korea) of Seoul (Zuid-Korea). 


Leuk feitje: het Koreaans heeft een eigen alfabet. Het Hangul is het enige oorspronkelijke alfabet van het Verre Oosten. 
Koreaans leren en complexe karakters begrijpenGa jij de uitdaging aan? Wil je jouw omgeving versteld doen staan en die Koreaanse zakenrelatie in zijn eigen taal aanspreken? Wil jij Koreaans leren en de complexe karakters van het Hangul kunnen begrijpen? Verdiep je in de taal en cultuur van Korea met de cursus Koreaans. Start vandaag nog met Koreaans leren bij NHA.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C3EbD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren