Home » cursus Astrologie

Opleiding: cursus Astrologie

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusProgramma cursus Astrologie


Planeten staan niet stil aan de hemel. Ze draaien eeuwig rond. Hierdoor is het mogelijk om op ieder willekeurig moment hun stand te bepalen en die te vergelijken met hun positie in een geboortehoroscoop, zogeheten "transits" en "progressies".


Bij de cursus Astrologie ontvang je een uitgebreide beschrijving van verschillende horoscoopfactoren:

  • de dierenriemtekens;
  • de huizen en de planeten;
  • polariteiten;
  • kruizen en elementen.
     
Leer zelf horoscopen interpreterenDe betekenis van deze begrippen leer je stap voor stap interpreteren. In de cursus Astrologie werk je met een voorbeeldhoroscoop. Deze wordt door jouw lerares uitvoerig geanalyseerd en uitgelegd.


Een geboortehoroscoop vertelt iets over de aanleg, het karakter en de ontwikkelingsmogelijkheden van een persoon en over de huidige levenssituatie. Om zo'n horoscoop te kunnen "lezen" is enig psychologisch inzicht nodig. Ook daar wordt in de opleiding Astrologie aandacht aan besteed.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur cursus AstrologieVoor de opleiding Astrologie staat een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusCursus Astrologie: meer tussen hemel en aarde


Wat heeft de stand van de sterren te maken met wat er op aarde gebeurt? Staat de levensloop van een mens beschreven in de tekens van de dierenriem? Met deze vragen houden astrologen zich al eeuwenlang bezig.


Het staat in de sterren geschreven… De cursus Astrologie biedt je meer inzicht in wat ook wel sterrenwichelarij wordt genoemd. Je leert met de opleiding Astrologie wat het verband is tussen het lot van mensen, gebeurtenissen op aarde en de stand van de hemellichamen.


Al duizenden jaren proberen ‘sterrenwichelaars’ gebeurtenissen te verklaren aan de hand van de stand van de zon, de maan en andere planeten.


In Europa hadden veel koningen eeuwen geleden zelfs hun eigen hof-astroloog. En Aziatische politici laten zich nu nog adviseren door astrologen.
Straks zelf aan de slagMisschien ben je ook weleens naar een astroloog geweest. Dankzij de cursus Astrologie kun je straks zelf aan de slag met astrologie. Voor al je vrienden, kennissen en familieleden maak je zo een geboortehoroscoop.


Van de dierenriemtekens tot polariteiten en elementen: bij de cursus ontvang je een beschrijving van verschillende horoscoopfactoren. Zeer verhelderend en direct toepasbaar.
Het ‘lezen’ van horoscopenJe krijgt inzicht in je huidige levenssituatie en de wijze waarop andere mensen in je omgeving leven. Ook ben je in staat om een karakteranalyse te maken.


Met psychologische inzichten kun je astrologie vertalen naar wat mensen beweegt in het leven. Ook daar besteedt de opleiding Astrologie uitgebreid aandacht aan.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
0a6e6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren