Home » cursus Yoga

Opleiding: cursus Yoga

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusProgramma Yoga


Deze Yoga cursus neemt je mee op het pad van yoga. Je zult kennismaken met de asana’s (yogahoudingen) en pranayama’s (ademoefeningen) en ontspanningsoefeningen uit de hatha yoga, de fysieke yoga.


Je leert ook andere yogavormen kennen. Zo leer je mediteren en krijg je kennis over de achtergronden van yoga: de filosofie. Door de fysieke yoga bevorder je jouw gezondheid, kracht, energie en lichamelijke ontspanning. Door de andere vormen van yoga, bijvoorbeeld raya yoga, zul je mentale ontspanning ervaren en meer spirituele verbondenheid.


Als je alle 48 lessen hebt afgerond, heb je niet alleen een uitgebreide kennis van de verschillende yogavormen en -technieken, je zult ook een diepgaande ervaring hebben opgedaan met wat yoga voor jou kan betekenen. Want yoga is een ervaringsleer. Liever 1 uur ervaring door doen, dan 100 uur besteden aan enkel lezen. Yoga leer je door het te doen en te ervaren.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduurDe Yoga cursus duurt 12 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf319,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusVind (meer) innerlijke rust met de Yoga cursus


Heb je een intensieve baan of een druk huiselijk leven? Dan is yoga dé methode om spanningen de baas te blijven. De Yoga cursus biedt je de rust die je zoekt.
De meest ontspannen cursusEen uur in de lotushouding met gevouwen handen naar een blinde muur staren… Is dat yoga? Nee. Yoga is een manier van leven. Een manier van leven die begint bij lichamelijke oefening en beheersing.


Verbeter je lichamelijke soepelheid met yoga-oefeningen: van zitten in de lotushouding tot balanceren op één been.
Yoga cursus voor beginnersDe cursus Yoga legt verschillende houdingen uit. Leer vervolgens het verband kennen tussen ademhaling, gevoel, gedachten en lichaam.


Verbeter je concentratie met mantra's, meditatie en gedachten: de cursus legt uit hoe yoga je innerlijk ontwikkelt en hoe je de verbinding met de wereld en de mensen om je heen harmoniseert. 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Jouw docentMijn naam is Nora; ik ben één van de docenten van deze cursus. Yoga is voor mij een kompas in het leven. Yoga betekent verbinding maken, verbinding met jezelf en met je omgeving. Sinds 2001 beoefen ik yoga en ik geef er nu ook al jaren les in. Ik geef les in de meest uiteenlopende vormen van yoga, van dynamische yoga tot meditatieve en rustgevende yoga. Instructiefilms[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/7%20Hobby/Icons_logos/laptop%20yoga_295x190.png? [klik hier voor het telefoonnummer]Bij de lessen horen 5 instructiefilms die je online de nieuwste lesmethodes tonen. Je krijgt les van de allerbeste trainers ter wereld die je stap voor stap door het programma begeleiden. 

Ze zullen je motiveren en stimuleren zodat je al snel goede resultaten kan zien en voelen. De workout is gevarieerd en gemakkelijk te volgen, effectief en vooral leuk!
Yoga is een Indiase leerDe Yoga cursus biedt naast oefeningen, meditatie en technieken ook inzicht in de van oorsprong Indiase leer. Leer de filofosie die ten grondslag ligt aan yoga kennen.
Breng jezelf op een hoger niveauHoe? Volgens de yoga-leer is ieder mens onvoltooid en leiden ontwikkeling en inspanning naar een volgend niveau.


Nieuwe karaktereigenschappen aanleren? Dat vereist zelfinzicht. Kennis van jezelf. Je eigen ontwikkeling heb je volgens de yoga-filosofie in eigen hand. Yoga combineert filosofie, ademhaling, kennis van de geest, lichamelijke oefening. Het doel: vitaliteit.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
DfB3C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren