Home » opleiding Personeelsconsulent

Opleiding: opleiding Personeelsconsulent

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Personeelsconsulent


De cursus Personeelsconsulent van NHA bestaat uit drie deelcursussen:
Middle Management & Bedrijfsvoering (MM&B)
Na afronding van deze module heb je inzicht in het communicatieproces en weet je perfect welke verschillende communicatiemiddelen wanneer toe te passen. Daarnaast leer je waarom een doordacht personeelsbeleid van belang is en wat het personeelsbeleid inhoudt. Ook financieel en marketingmanagement komen aan bod, zodat je de belangrijkste begrippen leert en deze kunt toepassen in de praktijk.
Zakelijke Correspondentie NederlandsLeer zelfstandig en foutloos brieven opstellen en redigeren. 
Arbeidsrecht & Sociale zekerheid niveau 4
Arbeidsverhoudingen, arbeidsovereenkomst, sociale zekerheid, werkloosheid en arbeidsongeschiktheid zijn allemaal onderwerpen die een personeelsconsulent veelvuldig zal toepassen in zijn werk.

Het studiepakket is samengesteld aan de hand van de geldende exameneisen. Je bestudeert steeds een module, waardoor je gemakkelijk het overzicht behoudt. Je kunt iedere module uiteindelijk afronden met een diploma of certificaat. Na het succesvol voltooien van deze zeer complete cursus ben jij de gediplomeerde deskundige op het gebied van personeel!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De opleiding Personeelsconsulent duurt 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 5 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf519,00 euro

Bijzonderheden

Kies voor persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusLoopbaan bij P&O? Volg de opleiding Personeelsconsulent


Als personeelsconsulent niveau 4 krijg je beroepshalve te maken met arbeidscontracten, ontslagrecht en ziekteverzuim. Ook denk je mee: je adviseert de organisatie over personeelsbeleid. Dit en meer leer je tijdens de cursus Personeelsconsulent. 


Na succesvol afronden van de opleiding en bijbehorende examens ontvang je maar liefst 2 erkende diploma’s en 2 certificaten. Zo ontvang je bijvoorbeeld het waardevolle diploma Personeelsconsulent op MBO-niveau 4.
Ontwikkel je tot personeelsconsulent!Wie kan de opleiding volgen? Iedereen! Je hebt geen specifieke vooropleiding of ander diploma nodig om met de opleiding Personeelsconsulent te starten.


Heb jij interesse in mensen en wil je je verder ontwikkelen op het gebied van personeelszaken? Tijdens je opleiding groei je uit tot een volwaardig medewerker Personeelszaken.
Opleiding Personeelsconsulent: personeelsbeleid van A tot ZJe bestudeert belangrijke onderwerpen zoals:

  • personeelsbeleid van A tot Z;
  • hoe een bedrijf functioneert;
  • marketing en financiën.
Ook leer je hoe je nóg betere zakelijke e-mails schrijft. In de opleiding oefen je namelijk je professionele taalvaardigheid in het Nederlands.


Als P&O-medewerker heb je een flinke dosis juridische kennis nodig. De juridische kennis doe je op bij het onderdeel Arbeidsrecht & Sociale Zekerheid niveau 4.


Je ontdekt alles wat je moet weten over arbeidsovereenkomsten, werkloosheid en pensioenpremies.


Na slechts 9 maanden ken je al de belangrijke arbeidswetten en verschillende procedures. Extra handig als er straks een collega bij je bureau komt met vragen over de CAO of het loonstrookje.
Solliciteer met je diplomaZie je een leuke vacature voor personeelsfunctionaris? Bereid je voor op een loopbaan bij P&O als personeelszakenmedewerker met de opleiding Personeelsconsulent.


Leer hoe je de talenten van andere mensen optimaal inzet en kies voor een dynamische carrière binnen het vakgebied P&O. Schrijf je nu in en ga direct aan de slag!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1dB9B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren