Home » opleiding Weddingplanner

Opleiding: opleiding Weddingplanner

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Weddingplanner


Deze fantastische Weddingplanner opleiding is geschreven door experts. In de opleiding  leer je onder andere hoe je ceremonies organiseert, hoe je de juiste locaties uitkiest en hoe je een huwelijk in het buitenland regelt. Verder bekijken we de catering, decoraties, muziek, entertainment, fotografie en ringen en zelfs het organiseren van vrijgezellenfeesten.

Je leert hoe je jouw eigen bedrijf opzet. We leren je hoe je jezelf kunt voorbereiden op een ontmoeting met een klant, hoe je budgetten en planningen opstelt en hoe je de marketing en financiën voor jouw eigen bedrijf regelt. Ook het opstellen van contracten passeert de revue.

We kijken achter de schermen bij een huwelijk en bekijken de rollen van alle personen die betrokken zijn bij een huwelijk, zoals de getuigen, de bruidsmeisjes en de ceremoniemeester. Als Weddingplanner dien je om te kunnen gaan met verschillende persoonlijkheden. Ook wordt er aandacht besteed aan marketing: we leren je bijvoorbeeld hoe je met verbazingwekkend weinig geld kunt adverteren en heel veel succes kunt hebben.

In deze zeer praktische opleiding vind je alle informatie die je als Weddingplanner nodig hebt. Alles is geschreven in duidelijke, heldere taal en de voorbeelden die we gebruiken zijn gebaseerd op de praktijk. In Nederland is het aanbod van professionele Weddingplanners nog beperkt dus je kunt nu toeslaan en een professioneel organisatiebureau opzetten.

De cursus wordt afgerond met 10 boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen bedrijf.
Voor wie is deze cursus bedoeld?• mensen die al ervaring hebben met het organiseren van huwelijken en dit beroepsmatig willen gaan doen;
• mensen die systematisch kunnen werken en oog hebben voor detail;
• mensen die een eigen zaak willen runnen in een feestelijke, glamourrijke omgeving.

Kortom, onze fantastische Weddingplanner opleiding bevat alles wat je nodig hebt om straks als professioneel Weddingplanner aan de slag te kunnen gaan.


 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingMocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur opleiding WeddingplannerDe Weddingplanner opleiding duurt 9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf389,00 euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursusBruiloften organiseren? Word zelfstandig weddingplannerVuurwerk, glitters, prins op het witte paard en niet te vergeten de altijd triviale witte duiven... Van een bruiloft een memorabel feest maken voor het bruidspaar en alle gasten? Dat vereist creativiteit en organisatietalent. Heb je het in je om een professionele weddingplanner te worden? Dan is de cursus Weddingplanner iets voor jou!


The Wedding Planner; ongetwijfeld heb je de gelijknamige film al gezien. De realiteit is voor een weddingplanner misschien nog wel leuker dan de makers in Hollywood je voorschotelen op het witte doek.


Volg de Weddingplanner opleiding en in 9 maanden ontdek je hoe uitdagend en veelzijdig het werk van een ‘trouwerijplanner’ is.


Je kunt uiteraard - op commerciële basis - trouwerijen plannen en begeleiden. Start een bedrijf gespecialiseerd in weddingplanning en laat je dromen uitkomen met de Weddingplanner opleiding van NHA. 


 


Organiseer de mooiste dag van iemands levenBruidsparen willen dat hun bruiloft ‘de mooiste dag van hun leven’ wordt. Dat is een grote verantwoordelijkheid voor de weddingplanner. Het organiseren van de ‘droomdag’ vraagt dan ook veel kennis en ervaring.


Als weddingplanner bezoek je potentiële locaties voor het grote feest en kies je samen met het aanstaande bruidspaar de lekkerste gerechten.


Je legt contacten met bruidsmodezaken en adviseert de bruid desgewenst bij het kiezen van de ultieme bruidsjurk.


 


Succesvol weddingplanner wordenHoe word je een succesvol weddingplanner? De basis is creativiteit. Bij voorkeur onvoorwaardelijk. Alles kan. Dat is misschien wel het beste uitgangspunt.


Voor uiteenlopende budgetten ben je in staat om het bruidspaar een onvergetelijke dag te bezorgen. Ook organiseer je moeiteloos een thema- of een last-minute-bruiloft.


Je hebt oog voor detail en beschikt over groot organisatietalent. Verder is netwerken belangrijk en ben je in staat om relaties op te bouwen.


 


Aan de slag als zelfstandig ondernemerEen weddingplanner kan heel goed als zelfstandige aan de slag. In de Weddingplanner opleiding ontdek je hoe je als weddingplanner een goed inkomen genereert.


In 10 lessen leer je alles wat je moet weten over het ondernemerschap en hoe je dat invult als weddingplanner.


Maak van trouwen je broodwinning en doe elke dag wat je het allerleukst vindt. Zet nu de eerste stap richting een eigen bedrijf en word weddingplanner met de Weddingplanner opleiding van NHA.
 Bekijk hoe Mirte naast haar vaste baan de opleiding Weddingplanner van NHA volgde.
 


 Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A30e9 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren