Home » opleiding Management Consultant

Opleiding: opleiding Management Consultant

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Management Consultant


Cursus-inhoud:


hoe je management consultant wordt;
jouw eigen managementconsultancykantoor;
het consultancy contract;
gegevens verzamelen;
het midden- en kleinbedrijf als klant;
kwaliteitszorg en customer service;
verandermanagement;
financieel management;
prijscalculaties en voorraadbeheer;
marketing;
time management;
de management consultant als P&O adviseur;
interim-management;
risicomanagement;
maatschappelijk verantwoord ondernemen (mvo).

De opleiding wordt afgerond met tien boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen bedrijf.


Kortom, in deze gedegen cursus leer je hoe je je klanten kunt adviseren bij het verbeteren van management, marketing en financiën. Ook leer je hoe je een eigen consultancybureau kunt opzetten en waarmee je rekening dient te houden.


 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingMocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur:9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf679,00 euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursusBedrijven adviseren met management-inzichten? Word management consultant 


Bedrijven weer op het goede spoor krijgen? Heb je ruime ervaring als manager en is het adviseursvak je op het lijf geschreven? Volg de Management Consultant opleiding van NHA. Binnen negen maanden kun je aan de slag als zelfstandig management consultant.


Bedrijven in een verandertraject hebben vaak extern advies nodig. Dat geldt ook voor bedrijven die problemen hebben op de werkvloer. Soms zitten managers zo dicht op de materie, dan zien zij de oplossing niet meer. Bijvoorbeeld bij een haperende bedrijfscultuur of bij tegenvallende prestaties van medewerkers.


 


Een spiegel voorhoudenIemand van buiten (een externe) kan de vinger sneller op de zere plek leggen en het management een spiegel voorhouden. Bedrijven schakelen dan vaak de hulp in van een management consultant of business coach.


Semler, Covey Kaplan… je hoeft niet een ultieme managementgoeroe te zijn om bedrijven op een positieve manier te helpen. Gezond verstand is een goed beginpunt en je hoeft ook niet direct duizend euro per uur te factureren.


Aan de andere kant: de kosten voor een extern adviseur vallen meestal in het niet bij de besparingen die bedrijven kunnen doorvoeren of de hogere productiviteit die ze kunnen behalen. Je input is zeer waardevol.


 


Hoe word je management consultant?In de opleiding leer je stapsgewijs hoe je zelfstandig management consultant wordt.


Met up-to-date managementkennis ben je in staat klanten weloverwogen en overtuigend te adviseren over het verbeteren van management, marketing en financiën.


 


Eigen consultancybureauOok leer je hoe je een succesvolle ondernemer wordt. Je volgt in de Management Consultant opleiding tien lessen over het starten van een eigen consultancybureau.


In deze lessen over ondernemen ga je dieper in op zaken als administratie, marketing, investeringen, belastingen en een ondernemingsplan schrijven.


Zet je talent in met een eigen bedrijf. Met de Management Consultant opleiding heb je direct een goede start voor je onderneming. Zoals menig consultant zegt: succes is een keuze, niet een optie.


 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A5B87 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren