Home » Eigen Sieraden Webshop Starten

Opleiding: Eigen Sieraden Webshop Starten

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Eigen Sieraden Webshop Starten


In deze uitgebreide cursus worden meerdere  modules behandeld:
Sieraden MakenTijdens de module Sieraden Maken worden verschillende onderwerpen behandeld. Waaronder het werken met materialen. Het werken met metaal vereist namelijk een andere benadering dan het werken met kuntstof. Je gaat tijdens deze interessante cursus stap voor stap aan de slag met verschillende technieken en materialen. Je ontvangt bij deze cursus een gratis materialenpakket.
Eigen Webwinkel StartenDe tweede module, Eigen Webwinkel Starten, gaat specifiek in op het starten van een online webwinkel. Onderwerpen die aan bod komen zijn: zakendoen via internet, waarom een webwinkel?, het opzetten van een webwinkel, winkelsoftware en communicatie en informatie. Na het volgen van deze module voor Windows weet je precies wat er komt kijken bij het starten van je eigen onderneming op het internet.

De cursus wordt afgerond met tien boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen bedrijf. Met de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je hoe je als zelfstandige een eigen praktijk opzet en succesvol in de markt zet.
Wat kun je na deze cursus?Als je deze populaire NHA-cursus hebt afgerond, ben je in staat om je eigen sieraden te ontwerpen en maken. Daarnaast weet je hoe jij je eigen onderneming moet starten en je creaties via het internet kunt verkopen. Binnen de kortste keren weet iedereen de weg naar jouw Sieraden Webshop te vinden!


 


Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingIn deze cursus wordt soms verwezen naar webhosting. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur:9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt je eigen tempo.Vragen?Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf 559.00 euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf, Gratis ondernemerscoach, Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursus

Tot €1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Eigen Sieraden Webshop beginnen? In negen maanden ben jij er klaar voor


 Hou je van mooie sieraden, ben je graag creatief bezig en wil je geld verdienen met iets wat je heel leuk vindt? Volg de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten en begin voor jezelf. In negen maanden kun je aan de slag met een eigen sieraden webshop.


Van oorbellen tot armbanden, broches en andere sieraden. Je leert sieraden ontwerpen en maken als een professional. Vervolgens weet je ook hoe je zelfgemaakte sieraden verkoopt via je eigen webwinkel. Zo verdien je deze cursus binnen de kortste keren terug.


 


Sieraden MakenTijdens de module Sieraden Maken werk je met uiteenlopende materialen. Je leert verschillende technieken en krijgt kennis van de materialen om unieke sieraden te maken. Sieraden die mensen graag van je kopen in een webshop.


 


Eigen Webwinkel StartenEen webwinkel starten betekent ook dat je ondernemer wordt. Leer wat er komt kijken bij ondernemerschap en ontdek de ideale balans tussen uurtarief, prijs bepalen en marges hanteren.Tijdens de cursus breng je de geleerde technieken direct in de praktijk en ga je aan de slag met verschillende materialen.


 


MaterialenpakketJe ontvangt een uitgebreid materialenpakket.


 


Eigen sieraden webshop runnenTijdens de cursus Eigen Sieraden Webshop Starten leer je hoe je eenvoudig en doelgericht een sieraden webshop start en succesvol runt.Deze cursus is een goede stap richting ondernemerschap in een vakgebied waar je werk en plezier combineert.
Altijd al op commerciële basis met sieraden willen werken? Dit je kans: start je eigen sieraden webshop.


 
Na de cursus weet je hoe je sieraden ontwerpt, maakt en succesvol verkoopt via je eigen webshop.


 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''in tien stappen naar je eigen bedrijf''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A3Cf5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren