Home » cursus Roemeens voor Beginners

Opleiding: cursus Roemeens voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Roemeens


Roemeens voor beginnersTijdens de cursus Roemeens  voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het voeren van gesprekken:
  begroeten;
  kennismaken;
  het weer;
  afscheid nemen;
 • het restaurant;
 • het hotel;
 • telefoneren;
 • gezondheid.

Roemeens voor gevorderdenJe hebt de cursus Roemeens voor beginners afgerond of jouw basiskennis Roemeens is reeds op een redelijk niveau en je wilt meer weten. NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Roemeens voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.

Tijdens de cursus Roemeens voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • dagelijkse bezigheden;
 • eten en koken;
 • toneel;
 • familienamen;
 • geografie;
 • kleding;
 • de dokter;
 • liefde;
 • solliciteren.

Roemeens voor beginners + gevorderden: combiAls je je meteen inschrijft voor de cursus “beginners + gevorderden” samen, is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen.


Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd.


Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Cursus Roemeens voor Beginners12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Roemeens voor Gevorderden12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Roemeens voor Beginners + gevorderden: combi15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies je niveau: beginners of gevorderden,Kies voor persoonlijke begeleiding

Algemene informatie over de cursusNaar het land van Dracula? Volg de cursus Roemeens


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Heb jij plannen voor een bezoek aan het prachtige Roemenië? Met een cursus Roemeens heb je de taal snel onder de knie en leg je contact met de vriendelijke Roemenen. Vraag nu een gratis proefles aan en begin direct met leren! 


Roemenië trad in 2007 toe tot de EU en is sterk in ontwikkeling. Het land is steeds meer in trek bij toeristen en de handel en industrie groeien flink. De cursus Roemeens geeft je een prima basis om je in dit land te kunnen redden. 
Ontdek het vakantieland RoemeniëOngerepte natuurgebieden, schitterende oude kastelen (waaronder het kasteel van Dracula), prachtige stranden en fraaie wintersportgebieden: Roemenië heeft veel te bieden. Op het Roemeense platteland lijkt het alsof de tijd stil staat. Door ezels voortgetrokken karren leveren unieke plaatjes op. De cursus Roemeens maakt het nog leuker om dit prachtige vakantieland te ontdekken. 
Leer een unieke Romaanse taalEen bezoek aan Roemenië is extra leuk wanneer je de taal spreekt. Met de vriendelijke bevolking leg je dan gemakkelijk contact en spreek je over alledaagse zaken alsof het heel normaal is. Zij waarderen je belangstelling voor hun taal zeer.


Anders dan je misschien denkt, is Roemeens geen Slavische, maar een Romaanse taal. Roemeens is dus verwant aan bijvoorbeeld Frans, Spaans en Italiaans en daardoor pik je het snel op.
Roemeens leren sprekenIn de taalcursus Roemeens komen alle facetten van deze taal aan bod. De nadruk ligt op het praktische gebruik. Je oefent op de juiste uitspraak en je vergroot vlot je woordenschat. Zo kun je snel Roemeens leren spreken.


Je leert je redden in tal van alledaagse situaties. Eten bestellen, de weg vragen of zomaar een praatje aanknopen met de gastvrije inwoners. Je zult niet direct vloeiend Roemeens spreken, maar je komt heel ver.
 


Volg een cursus Roemeens voor je werkDe cursus Roemeens is een goede keuze wanneer Roemenië je favoriete reisbestemming is. Ook wanneer je vanwege je werk met Roemeense bedrijven te maken krijgt en je daardoor kennis van de Roemeense taal nodig hebt is de cursus Roemeens is erg geschikt om te volgen.


Met de groeiende hoeveelheid Oost-Europese arbeidsmigranten zien we een toenemende diversiteit in nationaliteiten binnen bedrijven. Hierdoor ontstaan vaak taalbarrières en cultuurverschillen die spanning op de werkvloer veroorzaken. Met een cursus Roemeens kun jij dit voorkomen. Het volgen van deze cursus vergroot jouw algemene inzetbaarheid en verbetert jouw sociale vaardigheden.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
52CaF Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren