Home » cursus Japans

Opleiding: cursus Japans

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma JapansWoordenschatIn de cursus Japans leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.

De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Hoewel Japans flink afwijkt van Nederlands, bouw je snel een uitgebreide woordenschat op. Ook jij kunt binnen enkele maanden Japans leren spreken.


Deze taalcursus Japans is een cursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met huiswerkopdrachten die online beoordeeld worden door je docent, wanneer je kiest voor deze manier van studeren. Het is ook mogelijk om de cursus Japans als zelfstudie te volgen, zonder docent.


Na het afronden van de cursus heb je de mogelijkheid om een getuigschrift aan te vragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduurDe cursus Japans duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.
 

LeerboekenVoor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. 
RingbandBij de lessen ontvang je een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.
Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf189,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Goede basis voor werk en vakantie,Taal leren in je eigen tempo

Algemene informatie over de cursusVakantie of zakenreis naar Japan? Volg de cursus Japans


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Japan is naast een boeiende vakantiebestemming voor Nederland ook een belangrijke handelspartner. Met de cursus Japans krijg je de taal van dit land snel onder de knie. Schrijf je nu in en start direct met Japans leren!     [klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Leer al in 6 maanden Japans
     [klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Inclusief gratis Taal-app
     [klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Met begeleiding van een ervaren docent 


Veel Nederlandse bedrijven hebben te maken met Japanse handelspartners. Dan is het een extra voordeel als jij de Japanse taal goed spreekt.


Japanners zijn trots op hun land en op hun taal, en ze waarderen het zeer dat je tijd en energie investeert in de taal en cultuur. Met een thuisstudie Japans van NHA ga jij in je eigen tempo aan de slag met deze mooie taal. 


 


Japans leren sprekenIn de taalcursus Japans maak je aan de hand van alledaagse situaties en natuurlijke dialogen kennis met de taal. Zo krijg je al snel gevoel voor de structuur en de grammatica. Eerder dan je denkt voer je al gesprekken in alledaags, modern Japans.


Japan heeft een rijke cultuur en fascinerende tradities. In deze uitgebreide cursus Japans komen die ook aan de orde. De extra bagage komt je goed van pas wanneer je een bezoek brengt aan bijvoorbeeld steden als Tokyo, Kobe, Kyoto of Osaka.
Cursus Japans: ontcijfer het complexe schriftGa je de uitdaging aan? Wil je jouw omgeving versteld doen staan en jouw Japanse zakenrelaties in hun eigen taal aanspreken? Of ben je gefascineerd door het land en de cultuur, en wil je hier graag in je vrije tijd mee aan de slag? Leer het Japanse schrift begrijpen en start vandaag nog met de cursus Japans! 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
0eCa7 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren