Home » cursus Marokkaans voor Beginners

Opleiding: cursus Marokkaans voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma Marokkaans


Marokkaans voor Beginners



In de cursus Marokkaans voor Beginners leer je de taal door middel van herkenbare en praktische onderwerpen, zoals:

Marokkaanse uitspraak;

Begroetingen en introducties;

Vragen stellen en antwoorden geven;

Basis grammatica;

Wegbeschrijvingen en tijdsaanduidingen;

Eten en drinken;

Veelvoorkomende zinnen en uitdrukkingen.


 


Combinatiecursus Marokkaans voor Beginners + Gevorderden



Met de voordelige combinatiecursus leer je zowel de basis als de gevorderde onderdelen van de taal. Door de overlap tussen de cursussen leer je in slechts vijftien maanden een gevorderd niveau te bereiken en zo extra snel Marokkaanse taal. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld!


 


Video’s, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingen



Start jij vandaag nog met de cursus Marokkaans? Met de hulp van video's, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingen leer je de uitspraak en vergroot je je woordenschat. Perfect om onderweg te oefenen!


Ben jij klaar voor dit nieuwe avontuur? Start vandaag en ontdek de ins en outs van de Marokkaanse taal en cultuur!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


De cursus Marokkaans voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Marokkaans docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursus



Marokkaans voor Beginners: eenvoudig en praktisch


Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles


In Marokko worden diverse dialecten gesproken, maar in de cursus Marokkaans voor Beginners richten we ons op het meest gebruikte dialect: het Darija. Dit dialect is de voertaal in grote steden zoals Casablanca, Meknes en Rabat. Met Darija kun je vrijwel overal in Marokko gemakkelijk communiceren en gesprekken voeren met de lokale bevolking.


 


Voor wie is de cursus geschikt?



Marokkaans voor Beginners is geschikt voor iedereen die de taal van Marokko wil leren. Of je nu helemaal nieuw bent in de taal of al wat basiskennis hebt die je wilt opfrissen, deze cursus biedt een ideale start. Ontwikkeld tot het internationale ERK-niveau A1, begin je met de basis en bouw je jouw vaardigheden stap voor stap op.


 


Jouw volgende avontuur in Marokko



Of je nu Marokkaans wilt leren voor je volgende vakantie, of je regelmatig contact hebt met Marokkaanse vrienden of collega's, de cursus Marokkaans voor Beginners helpt je te starten met jouw doelen. Met deze kennis kun je je volledig inleven in de cultuur, genieten van de kleurrijke markten en de lokale keuken bestellen in authentieke restaurants!


 


Eenvoudig Marokkaans leren



Met onze cursus maak je kennis met de Marokkaanse taal door middel van actuele onderwerpen en dagelijkse situaties. Zo leer je niet alleen de taal, maar leer je ook duidelijk communiceren in diverse contexten. Het gebruiksvriendelijke lesmateriaal, de interactieve oefeningen, video's en geluidsfragmenten maken het leren van Marokkaans toegankelijk en leuk voor iedereen!


 


Ook voor op je werk



De kennis van het Marokkaans is een waardevolle aanvulling in je professionele leven, vooral als je zaken doet met Marokkaanse bedrijven of collega's hebt die de taal spreken. Marokko is een land met een rijke geschiedenis en een dynamische toekomst in handel en innovatie. Wacht niet langer en grijp deze kans om je taalvaardigheden te verbreden!


 


Met stickervel voor je toetsenbord



Je ontvangt ook een stickervel voor je toetsenbord met de Marokkaanse tekens bij deze taalcursus. Deze kun je zowel voor Qwerty als Azerty toetsenborden gebruiken. Zo is ook de typevaardigheid van het Marokkaans eenvoudiger te leren. 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1f470 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren