Home » cursus Marokkaans voor Beginners

Opleiding: cursus Marokkaans voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Marokkaans


Marokkaans voor BeginnersDe cursus Marokkaans voor Beginners bestaat uit 2 delen. Marokkaans is namelijk een dialect van het Arabisch. Om de taal goed onder de knie te krijgen leer je in het eerste deel van de cursus het standaard Arabisch. In het tweede deel van de cursus leer je het Marokkaans.


Tijdens de cursus Marokkaans voor Beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Het Arabische schrift;
 • Marokkaanse uitspraak;
 • in het vliegtuig;
 • op het strand;
 • boodschappen doen;
 • grammatica;
 • begrippen.

Marokkaans voor GevorderdenHeb je de cursus Marokkaans voor Beginners afgerond? Of is jouw basiskennis van het Marokkaans al op een redelijk niveau en wil je meer leren? NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis verder te ontwikkelen. Met de cursus Marokkaans voor Gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is.


In de cursus Marokkaans voor Gevorderden ga je eerst aan de slag met het standaard Arabisch. Dit is een hoge variant van alle Arabische dialecten, en dus ook van het Marokkaans. In het tweede deel van de cursus verdiep jij je verder in het Marokkaans.


Tijdens de cursus Marokkaans voor Gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • op de camping;
 • werkwoorden en voornaamwoorden;
 • in het hotel;
 • in het restaurant;
 • bij de dokter/apotheek;
 • bij de politie;
 • Marokkaanse dansen;
 • feesten en gebruiken;
 • hoofd- en bijzinnen.

Marokkaans voor Beginners + Gevorderden = combiDe combicursus combineert de onderwerpen van de cursus voor beginners met de onderwerpen uit de cursus voor gevorderden. Door de overlapping van de onderwerpen is de totale cursusduur maar vijftien maanden. En je spaart zo ook een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd.


Ook in de combi cursus start je bij de basis en leer je in de eerste lessen het standaard Arabisch. In het tweede deel verdiep je je in het Marokkaans. Ook jij kunt in enkele maanden Marokkaans leren spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Cursus Marokkaans voor Beginners12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Marokkaans voor Gevorderden12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Marokkaans voor Beginners + gevorderden: combi15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Marokkaans docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusVolg de cursus Marokkaans en ga in gesprek met Marokkaanse buren of collega’s!


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Heb je Marokkaanse vrienden of collega’s en wil je in hun eigen taal met ze kunnen praten? Met de cursus Marokkaans van NHA heb je de taal snel onder de knie. Schrijf je in en begin direct met studeren! 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Leer Marokkaans op ERK-niveau A1 (beginners) of B1 (gevorderden)
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Studeer met hulp van een ervaren vakdocent
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Inclusief gratis Taal-app


In Marokko worden veel dialecten gesproken. In de cursus Marokkaans leer je het meest gangbare dialect: het Darija. De inwoners van grote steden als Casablanca, Meknes en Rabat spreken dit gangbaar dialect en hiermee kun je vrijwel overal in Marokko mensen begrijpen en met hen spreken.
Arabisch Marokkaans lerenMarokkaans is een dialect van het Arabisch. In de taalcursus Marokkaans leer je eerst de beginselen van deze taal door te starten met het standaard Arabisch. Je raakt vertrouwd met het Arabisch alfabet en leert van rechts naar links lezen. Wanneer je het Arabisch onder de knie hebt ga je je verder verdiepen in het Marokkaans.


In de cursus ligt het accent nadrukkelijk op spreekvaardigheid. Aan de hand van alledaagse situaties leer je een gesprek voeren. Met het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM heb je Marokkaans spreken snel onder de knie.


De cursus Marokkaans voor Beginners is ontwikkeld op ERK-niveau A1. De cursus voor gevorderden is ontwikkeld op ERK-niveau B1. Na afloop van een Marokkaans cursus van NHA kun jij je dus prima redden in verschillende situaties.


 


Ontdek de rijke Marokkaanse cultuurIn de cursus Marokkaans maak je kennis met de taal, maar ook met de rijke cultuur en geschiedenis van het land. Deze extra bagage komt je in het contact met de Marokkaanse bevolking goed van pas.


Heb je Marokkaanse buren, vrienden of collega’s? Heb je een reis gepland naar dit prachtige land met haar vriendelijke bevolking? Of doe je zaken met Marokkaanse ondernemers? De contacten verlopen zoveel aangenamer als je de taal spreekt. Met de cursus Marokkaans leg je een prima basis voor een goede communicatie in het Marokkaans. Start vandaag nog met Marokkaans leren bij NHA.
Beroepsmatig een cursus Marokkaans volgenDe cursus Marokkaans is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Marokkaans taal nodig hebt voor je werk. Marokkaans leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.


Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.
 


Met stickervel voor je toetsenbordJe ontvangt ook een stickervel voor je toetsenbord met de Marokkaanse tekens bij deze taalcursus. Deze kun je zowel voor Qwerty als Azerty toetsenborden gebruiken. Zo is ook de typevaardigheid van het Marokkaans eenvoudiger te leren. 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Fd089 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren