Home » cursus Engels voor Beginners + Gevorderden

Opleiding: cursus Engels voor Beginners + Gevorderden

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Engels


Cursus Engels: start bij de basisDe cursus Engels van NHA is voor beginners én gevorderden. Je start met de cursus Engels voor Beginners waar onder andere de volgende onderwerpen aan bod komen:

 • het voeren van dagelijkse gesprekken (hoe gaat het? waar kom je vandaan?);
 • winkelen;
 • familie;
 • bij de apotheek;
 • eten en drinken;
 • uitgaan.

Engels voor GevorderdenNadat je alle beginnerslessen afgerond hebt, ga je direct verder met de lessen uit de cursus Engels voor Gevorderden. Hierin leer je jouw taalgebruik te perfectioneren.


Ook vergroot je jouw woordenschat zodat geen enkel gesprek, boek of krantenartikel nog een probleem voor je is. Tijdens de lessen voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • het parlement;
 • vrije tijd;
 • het reisbureau;
 • het restaurant;
 • in het hotel;
 • het openbaar vervoer;

Engels cursus voor Beginners + Gevorderden: extra voordelig!Met deze combinatiecursus volg je de beginners en gevorderden cursus in één. Omdat de twee losse cursussen enige overlap hebben, bieden we deze combinatiecursus voordeliger aan. Zo bespaar je flink bij de aanschaf van jouw cursus.


Ook jij kunt in enkele maanden Engels leren spreken dankzij het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.


 Video’s, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingenAan de hand van video’s en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Engelse taal. Daarnaast bevatten de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen, waardoor je spelenderwijs de woorden leert kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen! 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De cursus Engels voor Beginners en Gevorderden heeft een studieduur van 15 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf287.10euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Engels docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusVolg de cursus Engels en leer eenvoudig de belangrijkste wereldtaal spreken!


Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles. 
De eerste stap naar Engels leren heb jij al gezet!


 


Met de cursus Engels aan je CV werkenHeb jij kennis van de Engelse taal nodig voor je werk? Dan is deze cursus Engels ook erg geschikt om te volgen. Engels is een wereldtaal, en Engels leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.


Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten of collega’s. Door deze cursus Engels te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.


 


Cursus Engels: leer spreken en luisterenMet het unieke en beproefde EASY-LEARNING-SYSTEM van NHA ga je met grote sprongen vooruit. De focus ligt niet op de grammatica, maar vooral op Engels leren spreken en verstaan.


Met moderne en actuele onderwerpen vergroot je makkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Het duidelijke lesmateriaal, de interactieve woordentrainingen, de video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal nog gemakkelijker.


Al na een paar lessen uit deze Engels cursus voer jij een eenvoudig gesprekje. Praten over het weer bijvoorbeeld, dat is voor veel Engelsen het favoriete gespreksonderwerp.
Behaal een internationaal erkend Cambridge diplomaDe cursus Engels voor Beginners is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader) niveau A2. De cursus Engels voor Gevorderden is ontwikkeld op ERK-niveau B1.


Je kunt na afloop van de cursus deelnemen aan het Cambridge English examen. Zo kun je het wereldwijd erkende diploma behalen van Cambridge Assessment English, onderdeel van de prestigieuze University of Cambridge.


Het Cambridge English examen wordt doorlopend in heel Nederland afgenomen. Deelnemen aan dit examen is zeker niet verplicht. Je kunt na afloop ook examen doen voor het NHA-instituutsdiploma of een NHA-getuigschrift aanvragen.


 


Fris je kennis op met een Engels cursusWil jij Engels leren om zelfverzekerd en vol vertrouwen een gesprek te voeren in deze taal? Of spreek je de taal wel, maar wil je jouw kennis opfrissen? Dit doe je eenvoudig thuis met een Engels cursus van NHA. Na deze cursus Engels volg jij moeiteloos de programma's van de BBC! 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4369E Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren