Home » opleiding Eigenaar Schoonmaakbedrijf

Opleiding: opleiding Eigenaar Schoonmaakbedrijf

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Eigenaar Schoonmaakbedrijf


• aan de slag in de schoonmaakbranche;

• marketing en advertising: Hoe kun je voordelig klanten werven;

• het aanbieden van jouw diensten;

• werven, selecteren en motiveren van personeel;

• het opzetten van een huishoudelijke schoonmaakservice;

• het opzetten van een zakelijke schoonmaakservice;

• het opzetten van een reinigingsservice;

• andere mogelijkheden;

• professionele schoonmaaktechnieken.

De cursus wordt afgerond met tien boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen bedrijf.

Kortom, met behulp van deze unieke stap voor stap cursus helpen we jou met het opstarten van jouw eigen schoonmaakbedrijf.


 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingMocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur:9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt uw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuis-studie.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf639,00 euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursusOpgeruimd type? Word eigenaar van een schoonmaakbedrijfBedrijven, hotels en ziekenhuizen hebben regelmatig een schoonmaakbeurt nodig. Dat vraagt om een professioneel schoonmaakbedrijf dat van aanpakken weet. Breek de markt open en start een schoonmaakbedrijf. In deze opleiding leer je wat er nodig is.

Een eigen schoonmaakbedrijf? Eigenlijk is het heel eenvoudig: volg de cursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf en begin voor jezelf. In negen maanden tijd ben je de trotse eigenaar van een schoonmaakbedrijf.


Je maakt huizen van particulieren schoon of je sluit langlopende schoonmaakcontracten af met bedrijven en instellingen.


Als eigenaar van een schoonmaakbedrijf kun je alle kanten op. Je bepaalt zelf welke plek je inneemt in de schoonmaakbranche.


Met lage kosten en minimale overhead vergroot je de kans van slagen.


 


Professionele schoonmaaktechniekenVan reinigingstechnieken tot personeelsbeleid en contracten opstellen: met de cursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf leer je alles wat nodig is om een eigen schoonmaakbedrijf te runnen.


 


Particuliere en zakelijke marktSchoonmaken bij particulieren en opdrachten bij zakelijke klanten, dat zijn twee totaal verschillende markten. Je leert hoe je beide markten bereikt en tegen verrassend lage kosten adverteert.


Succes bereik je met goede marketing en advertising. Je leert in deze opleiding hoe je de best betalende klanten aantrekt. En hoe je je met een schoonmaakbedrijf onderscheidt van de concurrentie.


Zet nu de eerste stap richting je eigen schoonmaakbedrijf en volg de cursus Eigenaar Schoonmaakbedrijf.


 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
A65fB Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren