Home » cursus Nieuwgrieks voor Beginners

Opleiding: cursus Nieuwgrieks voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma Grieks voor Beginners (Nieuwgrieks)


In de cursus Grieks voor Beginners leer je de taal stap voor stap aan de hand van herkenbare onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan situaties zoals boodschappen doen, in het restaurant of op het vliegveld.


De lessen zijn opgebouwd uit woordenlijsten waarmee je jouw woordenschat uitbreidt, teksten, geluidsfragmenten en grammaticale onderwerpen. Een aantal grammaticale onderwerpen die in deze Grieks voor Beginners cursus worden behandeld zijn o.a.:

  • het Griekse alfabet;
  • begroeten;
  • grammatica;
  • eten en drinken;
  • in de winkel.




 


Nog beter Grieks leren?



Ben je ijverig en wil je graag meer leren dan alleen Grieks voor Beginners? Dan kun je ook kiezen voor de combinatiecursus Grieks voor Beginners + Gevorderden. Deze combinatiecursus is extra voordelig en helpt je om jouw Grieks naar een nog hoger niveau te tillen.


 


15 dagen gratis op proef



Wil je zelf ervaren of Grieks voor Beginners iets voor jou is? Schrijf je snel in en ontvang de cursus 15 dagen gratis op proef!


Je ontdekt zo vrijblijvend en zonder risico of de cursus bij je past. Bevalt het toch niet helemaal? Dan mag je jouw cursus gewoon weer terugsturen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur Grieks voor Beginners (Nieuwgrieks) 


De cursus Grieks voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Grieks docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursus



Grieks voor Beginners: jouw eerste stappen naar vloeiend Grieks (Nieuwgrieks)


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Stel je voor dat je door de pittoreske straten van Santorini wandelt en zonder aarzeling een glaasje ouzo bestelt in het Grieks. Of dat je tijdens een bezoek aan een lokale taverna een praatje aanknoopt met de eigenaar over het geheim van het perfecte moussaka-recept. Met de cursus Grieks voor Beginners kun je deze dromen waarmaken! Leer in 12 maanden de basis van het Grieks en ontdek hoe je jezelf kunt redden in verschillende situaties. Begin vandaag nog aan jouw taalavontuur!




[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Leer Grieks op ERK-niveau A2


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Kies voor begeleiding van een ervaren vakdocent


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Oefen met interactieve video'sgeluidsfragmenten en praktische woordenschat


 


Leer al in een paar maanden Grieks



Met het gebruik van handige video’s, geluidsfragmenten en woordtrainingen maak je in de cursus Grieks voor Beginners  (Nieuwgrieks) op een interactieve manier kennis met de Griekse taal. Tijdens de lessen vergroot je jouw woordenschat, leer je de grammaticaregels van het Grieks te begrijpen en oefen je met veelvoorkomende situaties. Voor je het weet, voer je je eerste gesprek in het Grieks – en dat voelt geweldig!


 


Grieks leren; voor je vakantie of werk?



Of je nu van plan bent om de zonovergoten Griekse eilanden te bezoeken, of gewoon indruk wilt maken op vrienden en collega’s, deze cursus biedt je alles wat je nodig hebt.


Wist je dat Grieks leren ook een waardevolle aanvulling kan zijn op je CV? Als je regelmatig zaken doet met Griekse bedrijven, kun je met deze cursus moeiteloos communiceren en net dat stapje extra zetten.


 


Grieks voor Beginners: start je Griekse avontuur



De cursus Grieks voor Beginners is samengesteld volgens het ERK op A2-niveau. Het ERK is een internationaal erkende standaard om het niveau waarop je een taal beheerst te beschrijven. Dit betekent dat je na afronding van de cursus de basis van het Grieks beheerst en eenvoudige gesprekken kunt voeren.


Zelfs met een paar uurtjes studie per week zul je merken dat je Grieks snel vooruitgaat. Straks lees je zonder moeite de menukaarten in Griekse restaurants en geniet je van gesprekken met locals – zonder die vertaalapp!


 


Grieks leren is leuker dan je denkt



Maak je geen zorgen als je denkt dat Grieks te moeilijk is. Met de cursus Grieks voor Beginners (Nieuwgrieks) ontdek je hoe eenvoudig het kan zijn. Het Griekse alfabet lijkt misschien nieuw, maar met onze stap-voor-stap begeleiding heb je het snel onder de knie.


Bij NHA studeer je in je eigen tempo en kun je kiezen voor persoonlijke begeleiding van een ervaren Griekse docent. Je hebt veel vrijheid om te bepalen hoe jij wilt studeren.


 


Probeer het uit met een gratis proefles



Wil je eerst ervaren of Grieks leren iets voor jou is? Vraag dan vandaag nog een gratis proefles aan. Zonder verplichtingen ontdek je of deze cursus bij je past. Of schrijf je meteen in en begin vandaag nog met je eerste Griekse woordjes. Op naar jouw nieuwe taalavontuur!


 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
95056 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren