Home » cursus Indonesisch voor Beginners

Opleiding: cursus Indonesisch voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Indonesisch


Perfecte beginnerscursus met veel praktische oefeningenIn deze populaire cursus Indonesisch komen alle facetten van de Indonesische taal aan bod. Aan de hand van leuke, makkelijk te volgen teksten behandelen we veel voorkomende alledaagse situaties. Ook leer je gaandeweg de cursus allerlei interessante wetenswaardigheden over Indonesië en de Indonesische cultuur.

Na elke les vind je een aantal oefeningen aan de hand waarvan je je kennis van het "Bahasa Indonesia" kunt testen. De nadruk ligt op het praktische gebruik van de taal. Dit wil zeggen dat je alleen datgene leert wat je ook echt nodig zult hebben! Ook jij kunt al binnen enkele maanden Indonesisch leren. Na het afronden van deze cursus zul je de Indonesische taal kunnen lezen en schrijven en zonder problemen gesprekken kunnen voeren met de zeer gastvrije Indonesische bevolking. Jouw verblijf in de "Gordel van smaragd" zal dankzij deze fantastische cursus nog aantrekkelijker worden.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Langzamer of sneller studeren kan en mag altijd! Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf259,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Met begeleiding van Indonesisch docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusBahasa Indonesia: met de cursus Indonesisch ontdek jij deze prachtige taal


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Bahasa Indonesia is de nationale taal van Indonesië. Wil je dit unieke land met zijn bijzondere band met Nederland ervaren? De cursus Indonesisch helpt je goed op weg.


Selamat datang! Welkom in Indonesië. Deze indrukwekkende ‘Gordel van Smaragd’ bestaat uit ruim 13.000 eilanden. Door de uitgestrektheid van het eilandenrijk spreken de inwoner maar liefst 700 verschillende talen.
Maak jezelf verstaanbaar in IndonesiëSinds 1945 is ‘Bahasa Indonesia’ de nationale taal van Indonesië. En hoewel het de moedertaal is van slechts 20 miljoen van de ruim 200 miljoen inwoners, verstaat naar schatting driekwart van de bevolking de taal.


Beheers je het nationale Indonesisch, dan ben je gered in dit land. Een cursus Indonesisch helpt je hierbij.
Indonesisch leren: toegankelijker dan je denkt! Bahasa Indonesia is een moderne en zeer dynamische taal. Door de band met Nederland bevat de taal veel Nederlandse woorden. Daardoor is Indonesisch geen lastige taal om te leren. Integendeel, het is een vrij toegankelijke taal. Met een cursus Indonesisch van NHA spreek jij dus al gauw een aardig woordje Indonesisch! 
Volg de praktische cursus IndonesischIn de populaire cursus Indonesisch komen alle facetten van de Indonesische taal aan bod. De nadruk ligt op het praktische gebruik; je leert je redden in tal van alledaagse situaties. Eten bestellen, de weg vragen, een vriendelijk praatje aanknopen met de gastvrije inwoners en vertellen hoe mooi je het land vindt.  


Gedurende de cursus Indonesisch leer je ook allerlei interessante wetenswaardigheden over Indonesië en de Indonesische cultuur.
Cursus Indonesisch: een aanvulling op je CVDe cursus Indonesisch is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Indonesische taal nodig hebt voor je werk. Indonesisch leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV.


Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Door deze cursus te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.


Na het afronden van de cursus Indonesisch kun je de Indonesische taal lezen en schrijven en voer je zonder problemen een informeel of zakelijk gesprek.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
E2365 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren