Home » cursus IJslands

Opleiding: cursus IJslands

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma IJslandsIJslands leren sprekenDe taalcursus IJslands voert je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt daarbij op spreekvaardigheid. Je krijgt levendige en heldere luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten.

Je leert ook van alles over de lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je bijvoorbeeld de hoofdstad Reykjavik bezoekt.
BegroetingIn de cursus IJslands leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.
Start vandaag nog met IJslands leren bij NHA!

Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.


  

LeerboekenVoor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. 
RingbandBij de lessen ontvang je een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.
Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf189,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Leer IJslands vanaf de basis,16 uitgebreide lessen

Algemene informatie over de cursusIJslands leren? Leer meer over een mooie, traditionele taal met NHA


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Het IJslands, de officiële taal van IJsland, is een rijke, traditionele taal. Heb je belangstelling voor dit unieke land en de eeuwenoude saga’s? Start met IJslands leren bij NHA.

De IJslandse taal heeft zich ontwikkeld uit het Oudnoors. Maar waar in Noorwegen de taal veranderde, bleef deze in het afgelegen IJsland intact. Zo’n 320.000 mensen spreken IJslands. Ben je er daar straks één van?
Boeiende kennismakingIJsland is het land van de geisers en warmwaterbronnen, maar ook van de saga’s. Deze eeuwenoude verhalen staan aan de basis van prachtige literatuur.

De cursus IJslands is een solide kennismaking met de traditionele taal. 

Je leert ook van alles over de lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je goed van pas komt wanneer je bijvoorbeeld de hoofdstad Reykjavik bezoekt.

Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Dankzij de efficiënte lesopbouw heb je al snel een stevige woordenschat en kun je al binnen enkele lessen IJslands leren spreken.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
B9Bc2 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren