Home » cursus Fit en Gezond Leven

Opleiding: cursus Fit en Gezond Leven

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusProgramma Fit en Gezond Leven


In 20 boeiende lessen leer je in de cursus Fit en Gezond Leven precies wat je kunt doen om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Binnen korte tijd voel jij je als herboren!
Verbeter je lichamelijke conditieHet verbeteren en op peil houden van je lichamelijke conditie kan met erg beperkte hulpmiddelen. Fitnesstoestellen heb je er niet bij nodig. De cursus belicht de voor- en nadelen van diverse manieren van bewegen. Verder wordt precies beschreven hoe je met lichaamsbeweging jouw lichamelijke conditie enorm kunt verbeteren.
Aan de slag met goede voedingDe juiste voeding is natuurlijk erg belangrijk. Maar ook hoe je eet, wanneer je dat doet en in welke hoeveelheden. We besteden aandacht aan het belang van goed en gezond eten. In de cursus Fit en Gezond Leven vind je energietabellen waarin je precies kunt zien hoeveel energie je verbruikt bij bepaalde activiteiten. Samen met de gerichte adviezen van jouw docenten ben je in staat de juiste hoeveelheid calorieën aan te vullen. Test zelf jouw conditie! Je docenten geven je precies de aanwijzingen die nodig zijn om jouw leefwijze optimaal gezond te maken.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur9 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf269,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusVolg de cursus Fit en Gezond Leven en ontwikkel een gezonde leefstijl


Wil jij je lichamelijk topfit voelen? Wil je je lichamelijke én geestelijke conditie verbeteren? De cursus Fit en Gezond Leven helpt je hierbij en reikt je de mogelijkheden aan om een gezonde leefstijl te ontwikkelen. In 20 lessen leer je wat je nodig hebt voor een fitter en gezonder leven. Schrijf je in voor deze cursus in gezonde leefstijl en ervaar zelf hoe je in een gezondere balans kunt leven!
Vind een goede balans met de cursus Fit en Gezond LevenEen goede lichamelijke en mentale gezondheid is in onze moderne samenleving ontzettend belangrijk. Met een goede gezondheid kun jij weerstand bieden aan belastende factoren die jouw gezondheid negatief beïnvloeden. Denk bijvoorbeeld aan stress, te weinig lichaamsbeweging of onregelmatig en ongezond eten. Hierdoor neemt je weerstand af. 


Gelukkig kun je zelf veel doen om je gezondheid te verbeteren en meer in balans te leven. De cursus Fit en Gezond Leven helpt jou om je lichamelijke en mentale conditie op peil te houden. Door bewust om te gaan met voeding en te luisteren naar de signalen die jouw lichaam je geeft krijg je een gezonde leefstijl!
Aan de slag met lichaamsbeweging en goede voedingJe conditie verbeteren en op peil houden, dat klinkt misschien ingewikkeld. Er komen allerlei vragen bij je op over sport en voeding. 

  • Heb ik fitnesstoestellen nodig?
  • Moet ik dagelijks hardlopen en zwemmen om in topconditie te blijven?
  • Moet ik meer eten als ik meer energie verbrand?
In de cursus Fit en Gezond Leven verbeter je jouw leefstijl op verantwoorde wijze en met minimale middelen. Je leert je conditie te verbeteren met lichaamsbeweging en gezonde voeding. Werken aan een gezonde leefstijl is voor iedereen haalbaar. Je hoeft hiervoor dus zeker geen topsporter te zijn.


Je lichamelijke conditie verbeteren kan met minimale hulpmiddelen. Fitnesstoestellen heb je hiervoor niet per se nodig. In de cursus Fit en Gezond Leven ontdek je hoe je met lichaamsbeweging je conditie enorm kunt verbeteren. De voor- en nadelen van verschillende manieren van bewegen komen aan bod. Cursus in gezonde leefstijl: verdiep je in gezonde voeding
De cursus Fit en Gezond Leven besteedt ook aandacht aan het belang van goed en gezond eten. Wat is goede voeding eigenlijk? Wat is gezond? Hoeveel calorieën heb je nodig? Hoe werkt een energietabel? Hoe bereken je jouw BMI?


De juiste voeding is natuurlijk erg belangrijk. Maar ook hoe je eet, wanneer je eet en in welke hoeveelheden. Met de gerichte adviezen van jouw docenten ben je na afloop van de cursus Fit en Gezond Leven in staat om de juiste hoeveelheid calorieën te bepalen die je nodig hebt.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D4Fa8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren