Home » Keyboard

Opleiding: Keyboard

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusProgramma Keyboard


Het keyboard bevat vele programmeerfuncties die je kunt inschakelen. Maar melodieën ontstaan niet vanzelf door op een knop te drukken. Daarom is het belangrijk dat je op het toetsenbord leert spelen. In deze keyboardcursus laten we je op een plezierige manier kennismaken met vele vingeroefeningen.

De lessen zijn zo opgebouwd dat je eerst met één hand en daarna met twee handen leert spelen. Het notenschrift leer je spelenderwijs kennen. Ook het spelen van akkoorden en het herkennen van maatsoorten komen aan de orde. Enige kennis van muziektheorie zal je helpen de mogelijkheden van het instrument helemaal te benutten. Dus ook wanneer jij al keyboard speelt maar geen noten kunt lezen is deze cursus erg nuttig. Terwijl je thuis oefent, ontdek je stap voor stap de vele mogelijkheden van dit boeiende instrument. Na 4 weken kun je al aardig wat songs spelen.
Cursus KeyboardAl vanaf de eerste les leer je bekende melodieën spelen. Later kun je hier helemaal jouw eigen invulling aan geven. De meest uiteenlopende stijlen komen in de cursus Keyboard aan bod. Jouw leraar geeft je de mogelijkheid om zowel populaire als klassieke muziek te maken. Dit instrument biedt zoveel mogelijkheden als er smaken zijn: van country, disco, rock en pop tot heavy metal!

Bij de cursus Keyboard horen ook luisteroefeningen. De stof die in een les wordt behandeld, wordt in deze oefeningen ten gehore gebracht.
Inclusief digitale geluidsbestandenDe lessen zijn voorzien van luister- en speeloefeningen. De geluidsbestanden vind je digitaal terug in jouw online leeromgeving Plaza. Je kunt deze geluidsbestanden afspelen op je computer of tablet of kopiëren naar jouw smartphone.
Cursus Keyboard EXTRA UITGEBREIDDe cursus Keyboard EXTRA UITGEBREID bestaat uit 96 lessen (dus 48 meer!). Stap voor stap leer je spelen op dit fantastische instrument. Zo ontwikkel je jouw muzikale kunnen nog verder. Welke variant je ook kiest, je zult al snel met veel plezier jouw eerste melodieën spelen.

Beide cursussen beginnen op hetzelfde niveau.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur cursus KeyboardBeginnersVoor beginners duurt de cursus Keyboard 12 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Extra uitgebreidDe extra uitgebreide cursus Keyboard duurt 24 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf 219.00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding, Studeer in jouw eigen tempo, Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusBinnen vier weken je eerste nummers op het keyboard


Denk je dat keyboard leren spelen aangeboren muzikale gaven vereist? Dat is een misverstand. Met de cursus Keyboard van NHA leert iedereen spelen. Ook als notenschrift nieuw voor je is.  


In deze cursus maak je kennis met het keyboard door middel van vingeroefeningen. Je speelt eerst met één hand en daarna met twee.


Je leert het notenschrift kennen. Akkoorden, maatsoorten herkennen en de betekenis van de viool- en de bassleutel: voor je er erg in hebt, heb je het spelen op een keyboard in de vingers.
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">Alle stijlen
De meest uiteenlopende stijlen komen in de keyboard cursus aan bod: van country tot heavy metal en van disco tot barok.


Vanaf de eerste les leer je bekende melodieën spelen en binnen vier weken beheers je enkele songs.


Bij de keyboardcursus horen ook luisteroefeningen. Luister naar muziek en muziekfragmenten die de lesstof ondersteunen.

Neem je eigen spel op. Stuur je opname naar je leraar of lerares. Je ontvangt vervolgens aanwijzingen die je spel verbeteren.
Een veelzijdig instrumentHet keyboard is een eenvoudig bespeelbaar en daardoor een geliefd instrument. Op allerlei soorten feesten en op recepties waar live muziek wordt gespeeld is het keyboard onmisbaar. Het is altijd een bron van plezier voor gasten en feestgangers.


Walsen, schuifelen of swingen; uit het keyboard kunnen alle soorten ritmes en klanken moeiteloos tevoorschijn worden getoverd. Soms klinkt er een accordeon, soms een elektrische gitaar, een viool of zelfs een compleet orkest. Door het indrukken van een aantal knoppen kan het keyboard eenvoudig geprogrammeerd worden. Ook jij kunt binnenkort degene zijn die iedereen op een feest verrast met het spelen van mooie melodieën of populaire songs, en het laten klinken van swingende ritmes.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Fe25A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2022 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren