Home » cursus Welsh

Opleiding: cursus Welsh

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma WelshWoordenschatIn de cursus Welsh komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan de orde. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek aan het land brengt.

In de taalcursus Welsh leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.


 


LeerboekenVoor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. 
RingbandBij de lessen ontvang je een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.
Vragen?Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf179,00 euro

Bijzonderheden

Tijdelijk met gratis Taal-app,Goede basis voor werk en vakantie,Taal leren in je eigen tempo

Algemene informatie over de cursusDe taal van Wales leren? Volg de cursus Welsh.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Vakantieplannen voor Wales? Of zakelijke relaties in dat stukje Groot-Brittannië? Dan is het goed om Welsh te spreken. Met de cursus Welsh leer je de eerste beginselen.

Welsh wordt gesproken in Wales en is net als Gaelic en Bretons een Keltische taal. De Kelten werden door invasies van andere volken teruggedreven tot het uiterste westen (Wales, Ierland) en Bretagne in Frankrijk. Zij behielden altijd hun eigen cultuur en taal. Deze unieke taal leer je in de cursus Welsh.
Welsh leren sprekenDe cursus Welsh begeleidt je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt op spreekvaardigheid.

Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. De grammatica wordt op eenvoudige wijze samengevat.

Door veel te oefenen gaan je vaardigheden vlot vooruit en heb je al snel een flinke woordenschat opgebouwd. Wees gerust: de uitspraak van een van de langste plaatsnamen ter wereld (Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch) zit gelukkig niet in het lesprogramma.
Vakantie of zakenreis?Binnenkort op vakantie naar het land van de kastelen en de indrukwekkende vergezichten? Met een cursus Welsh haal je het optimale uit je reis. Maar ook als je een zakenreis naar Wales plant, bewijst de cursus goede diensten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Ef7dD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren