Home » cursus Bulgaars

Opleiding: cursus Bulgaars

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus BulgaarsCyrillische alfabetIn het Bulgaars maak je gebruik van het Cyrillische alfabet. Dit is even wennen, maar het cyrillisch maakt de taalcursus wel extra leuk en uitdagend. In de cursus vind je dialogen en geluidsbestanden, waardoor je de uitspraak gemakkelijk onder de knie krijgt.
Bulgaars leren sprekenDe interactieve cursus Bulgaars gidst je stap voor stap door de nieuwe taal. De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten.


Je leert in de cursus Bulgaars ook over lokale gewoonten en gebruiken. Kennis die je van pas komt wanneer je het land bezoekt. Ook jij kunt binnen enkele maanden Bulgaars leren spreken en schrijven.

Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur opleiding Bulgaars


Bulgaars leren spreken kan al in 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.

LeerboekenVoor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. 
RingbandBij de lessen ontvang je een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.
Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf189,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Leer Bulgaars vanaf de basis,17 uitgebreide lessen

Algemene informatie over de cursusOntdek de historische betekenis: start met Bulgaars leren


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Bulgaars is een Slavische taal en is zeer belangrijk voor de ontwikkeling van deze taalfamilie. Heb je interesse in de taal van Bulgarije en wil je het Bulgaars leren spreken? Stort je in het diepe en laat je verrassen.


Bulgarije is steeds meer in trek als vakantieland. De schitterende stranden aan de Zwarte Zee en de besneeuwde bergtoppen staan garant voor een leuke zon- of wintersportvakantie.


Heb je plannen om dit ongerepte Balkanland te bezoeken? Dan is het extra leuk wanneer je de taal spreekt. Zo leg je gemakkelijk contact met de vriendelijke bevolking.
Ook buiten BulgarijeBulgaars is een Slavische taal. Het eerste Slavische alfabet was gebaseerd op een dialect van het Bulgaars. Daarmee speelt deze taal een belangrijke rol.


Bulgaars wordt ook gesproken buiten de landsgrenzen van Bulgarije, bijvoorbeeld in delen van:

  • Oekraïne
  • Moldavië
  • Roemenië
  • Servië
  • Griekenland
 


Zakelijke contactenDe cursus Bulgaars is niet alleen interessant wanneer je het land bezoekt als toerist. Ook wanneer je zakelijke contacten hebt met bedrijven of ondernemers in Bulgarije is deze intensieve taalopleiding een waardevolle investering.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
6b51A Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren