Home » cursus Mongools

Opleiding: cursus Mongools

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma MongoolsWoordenschatIn de cursus Mongools komen ook verschillende lokale gewoonten en gebruiken aan de orde. Dat komt goed van pas wanneer je een bezoek aan bijvoorbeeld de hoofdstad Ulaanbaatar brengt.

In de taalcursus Mongools leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.

Mongools leren spreken
De nadruk ligt in de lessen op spreekvaardigheid. Je krijgt praktische luisteroefeningen, heldere uitspraaktips en bruikbare woordenlijsten. Door de slimme lesopbouw vergaar je al snel een flinke woordenschat.

Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.LeerboekenVoor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. 
RingbandBij de lessen ontvang je een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.
Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf189,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Leer Mongools vanaf de basis,10 zeer uitgebreide lessen

Algemene informatie over de cursusKennismaken met een bijzondere taal? Volg de cursus Mongools


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Een leuke, interessante uitdaging? Kies de cursus Mongools en leer de taal spreken en begrijpen. Een verrassende taal waarmee je een hele nieuwe wereld ontdekt.

Mongolië. Dit uitgestrekte land tussen Rusland en China is een van de oudste landen ter wereld en heeft voor velen een mythische klank. Het is het land van Genghis Khan, een legendarische heerser en veroveraar.
Cyrillische schriftWil je kennismaken met de Mongoolse taal? De cursus Mongools is een boeiende introductie.

In de cursus komt het Khalka aan bod, het dialect dat wordt gesproken in de Volksrepubliek Mongolië en het autonome gebied binnen Mongolië in China.

De Mongoolse taal lijkt moeilijk. Toch is Mongools leren makkelijker dan je denkt. Je herkent maar weinig woorden en het Cyrillische schrift is beslist even wennen. Toch krijg je de taal met de cursus Mongools snel onder de knie.

Ga je de uitdaging aan? Wil je jouw taalvaardigheid vergroten en ervaring opdoen met het Cyrillische schrift? Start de cursus Mongools.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
88D5C Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren