Home » cursus Hebreeuws

Opleiding: cursus Hebreeuws

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus HebreeuwsUitspraak oefenenDe taalcursus Hebreeuws leert je het moderne Hebreeuws. De uitgebreide cursus begint met het luisteren naar Hebreeuwse woorden, vervolgens oefen je de uitspraak. Daarna leer je de taal stap voor stap lezen en schrijven.
 


Vergroot je woordenschatIn de cursus Hebreeuws leer je onder meer uitdrukkingen voor:

  • basisconversatie, zoals begroetingen;
  • cijfers en tijd;
  • de weg vragen;
  • noodgevallen en medische vragen;
  • eten en drinken, winkelen en ontspanning.
Je leert wat je kunt zeggen in veel voorkomende en herkenbare situaties. Aan de hand van moderne en actuele onderwerpen vergroot je gemakkelijk je spreek- en luistervaardigheid. Door de slimme lesopbouw heb je al snel een grote woordenschat.

Deze taalcursus is een zelfstudiecursus vanuit het Engels. Elke les wordt afgesloten met oefeningen, waarvan de antwoorden zijn bijgevoegd. Hierdoor kun je zelf beoordelen of je de antwoorden juist hebt. Het is niet mogelijk om huiswerk in te sturen of een getuigschrift aan te vragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur cursus HebreeuwsDe cursus Hebreeuws heeft een studieduur van 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.LeerboekenVoor deze cursus heb je geen extra leerboeken nodig. NHA heeft alle van belang zijnde stof in de lessen opgenomen. 
RingbandBij de lessen ontvang je een fraaie ringband om jouw lessen in te bewaren.
Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf189,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Leer Hebreeuws vanaf de basis,14 uitgebreide lessen

Algemene informatie over de cursusMeer leren over de taal van de Bijbel? Volg de cursus Hebreeuws


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Hebreeuws is in meerdere opzichten een boeiende taal. Het is een van de oudste talen en het grootste deel van de Bijbel is in het Hebreeuws geschreven. De taalcursus Hebreeuws biedt dus meer dan alleen een taalcursus. Schrijf je nu in en ontdek het zelf! 


De Hebreeuwse taal is ongeveer 3.000 jaar geleden in Israël ontstaan. Het is de taal van de Bijbel en de taal van prachtige poëzie en literatuur. Ook in Joodse gemeenschappen buiten Israël geven mensen les in deze taal. Modern Hebreeuws, ook wel Ivriet genoemd, is de hedendaagse taal in Israël.
 


Hebreeuws leren sprekenIn deze cursus Hebreeuws leer je de taal vanuit begrijpelijk Engels. In deze cursus ligt de nadruk op spreekvaardigheid. Je krijgt levendige en heldere luisteroefeningen, duidelijke uitspraaktips en praktische woordenlijsten. Dat helpt je om de taal snel en gemakkelijk onder de knie te krijgen. 
Van rechts naar links lezenWil je kennismaken met vreemde tekens? Of zelf eens ervaren hoe het is om van rechts naar links te lezen? Start dan met de cursus Hebreeuws. 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
BaC49 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren