Home » cursus Italiaans voor Beginners

Opleiding: cursus Italiaans voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma cursus Italiaans voor Beginners


Tijdens de cursus Italiaans voor Beginners leer je de taal door middel van herkenbare onderwerpen. Onder andere de volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Italiaanse uitspraak
  • begroeten
  • naar iemand informeren
  • grammatica
  • de weg vragen / tijdsaanduidingen
  • in de keuken




 



Italiaans leren voor beginners + gevorderden = combi



De voordeligecombicursus Italiaans combineert de onderwerpen van de cursus voor beginners met de onderwerpen uit de cursus voor gevorderden. Door de overlapping van de onderwerpen is de totale cursusduur maar vijftien maanden en kun je dus extra snel Italiaans leren spreken. Je spaart zo een heel bedrag uit, terwijl je meer hebt geleerd.


Start jij vandaag nog met de cursus Italiaans? Ook jij kunt binnen enkele maanden Italiaans leren spreken.


 


Video's, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingen



Aan de hand van video's en geluidsfragmenten leer jij de uitspraak van de Italiaanse taal. Daarnaast bevat een deel van de lessen woordenlijsten die je interactief kunt oefenen. Hiermee leer je spelenderwijs de woorden kennen, spellen en spreken. Ook ideaal om onderweg te oefenen!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


De cursus Italiaans voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.


 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Italiaans docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursus



Italiaans voor Beginners: Ontdek de charme van de prachtige Italiaanse taal


Bekijk gratis én vrijblijvend de proefles
 


Voor wie is de cursus geschikt?



Italiaans voor Beginners is perfect voor iedereen die wil beginnen met het leren van Italiaans. Het maakt niet uit of je nog geen woord Italiaans spreekt of al een beetje basis hebt en deze wilt opfrissen; deze taalcursus is een ideale start. Ontwikkeld tot ERK-niveau A2 begin je met de basis en bouw je jouw vaardigheden systematisch op.
 


Je volgende vakantie in Italië



Of je de Italiaanse taal nu nodig hebt voor je vakantie, of regelmatig contact hebt met Italianen in je sociale leven of werk, Italiaans voor Beginners helpt je naar je doel. Met deze taalkennis kun je nieuwe ervaringen gaan opdoen, van het verkennen van historische steden tot het genieten van de Italiaanse keuken in échte authentieke restaurants!
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


"Mijn ervaring met NHA is heel goed!"



Arno Weijers (75) volgt de cursus Italiaans:
"Deze foto is gemaakt bij het Lago di Toval. Ik volg de cursus Italiaans om goed contact te kunnen hebben met de lokale bevolking tijdens mijn vakantie. Door persoonlijke gesprekken krijg je veel meer informatie over het land en de mensen. 


Mijn ervaring met NHA is heel goed. De theorie wordt goed behandeld en van alle nieuwe woorden leer je de uitspraak met geluidsbestanden. De lessen worden ook snel nagekeken. Naast Italiaans volg ik ook nog de cursus Frans voor Gevorderden."



 



Italiaans voor Beginners: ook voor je werk



De kennis van de Italiaanse taal kan handig zijn in je professionele leven. Vooral als je zaken doet met Italiaanse bedrijven of regelmatig contact hebt met Italiaanse collega’s. De Italiaanse taal is niet alleen de taal van kunst en geschiedenis, maar ook van innovatie en handel. Waar wacht je nog op?
 


Eenvoudig Italiaans leren



Met onze cursus Italiaans voor Beginners maak je kennis met de Italiaanse taal via actuele onderwerpen en dagelijkse situaties. Dit zorgt ervoor dat je de taal niet alleen leert, maar ook echt met de Italiaanse taal overweg kunt. Het duidelijke lesmateriaal, interactieve oefeningen, video’s en geluidsfragmenten maken het leren van deze taal toegankelijk voor iedereen!
 


Cursus Italiaans voor Beginners: wacht niet langer!



Wil je de Italiaanse taal leren, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Probeer een gratis proefles voor Italiaans voor Beginners en ontdek of deze cursus bij je past. Misschien vind je het naarmate de cursus zó leuk en wil je graag meer, dan is er altijd de optie om door te gaan naar Italiaans voor Gevorderden.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
789aE Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren