Home » opleiding Basisopleiding Verzorgende IG

Opleiding: opleiding Basisopleiding Verzorgende IG

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Basisopleiding Verzorgende IG


In deze Basisopleiding Verzorgende IG komen de volgende onderdelen aan bod:

zorgverlening, beroep en organisatie;
persoonlijke basiszorg;
zorgplan;
communicatie en begeleiden;
gezondheidsbevordering en preventie.

De goed te volgen lessen krijg je in twee delen toegezonden. 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De basisopleiding Verzorgende IG duurt 10 maanden bij een gemiddeld studietempo. Maar sneller of langzamer studeren kan en mag altijd. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuis-studie.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf849,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusBasisopleiding Verzorgende IG: Maak kennis met het veelzijdige beroep
Droom je ervan om in de kraamzorg, ouderenzorg, gehandicaptenzorg of thuiszorg te kunnen werken?  Zet de eerste stap in de juiste richting met deze basisopleiding! Een perfecte opstap naar de volledige opleiding Verzorgende IG. Of werk je misschien al in deze branche en wil je jouw kennis opfrissen? Ook dat kan met de Basisopleiding Verzorgende Individuele Gezondheidszorg.
Sommige mensen hebben professionele hulp nodig bij de persoonlijke verzorging en in de huishouding, bijvoorbeeld mensen in een verzorgingshuis, verpleeghuis of speciale woonvorm voor mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking.
Ook mensen die thuis wonen hebben soms behoefte aan professionele hulp: chronisch zieken, ouderen, mensen met een beperking of vrouwen die net bevallen zijn.
 


De ideale kennismaking met het vak van Verzorgende IG

Met deze basisopleiding Verzorging IG maak je kennis met het prachtige vak van verzorgende.  Na het succesvol afronden heb je kennis gemaakt met alle aspecten van dit vak en weet je zeker of de volledige opleiding Verzorgende IG helemaal bij jou past. 
Dat maakt deze basisopleiding Verzorgende IG perfect voor als je twijfelt of het vak van verzorgende IG iets voor jou is. Dat maakt de uiteindelijk keuze of je door wilt gaan en studeren voor verzorgende IG een stuk gemakkelijker. 
Ook als je al werkt als verzorgende IG en je wilt je kennis opfrissen, dan is deze basisopleiding perfect voor jou.  Na het volgen van de cursus ben jij weer helemaal op de hoogte van alle ontwikkelingen en vaardigheden. Een mooie stap in je carriere en een goede aanvulling op je cv! 
 


Van kraamzorg tot gehandicaptenzorg

Werk in de zorgsector: van kraamzorg tot geesteljike gezondheidszorg en van thuiszorg tot gehandicaptenzorg. Leer hoe je voor iedere zorgvrager een persoonlijk zorgplan opstelt en leer hoe je de zorgvrager kunt ondersteunen op vlakken waarop ze dat zelf niet kunnen.
Werken in de zorg is teamwork: de verzorgende overlegt regelmatig met collega’s. Wil jij jouw kennis uit het vakgebied opfrissen en uitbreiden? Of overweeg je een MBO-opleiding tot Verzorgende IG en wil je alvast basiskennis van dit vak opdoen? Dan is deze opleiding ideaal voor jou!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
6aFbB Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren