Home » opleiding Financieel Administratief Medewerker

Opleiding: opleiding Financieel Administratief Medewerker

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Financieel Administratief Medewerker
De opleiding Financieel Administratief Medewerker bestaat uit vier deelopleidingen. Je haalt straks naast jouw NHA-instituutsdiploma Financieel Administratief Medewerker maar liefst drie erkende diploma’s én je computerdiploma.Basiskennis Boekhouden


De financieel administratief medewerker zal voor het bijhouden van de boekhouding vaak gebruikmaken van een boekhoudprogramma. De administratie wordt eenvoudiger, gaat sneller en heel belangrijk: er worden minder fouten gemaakt. Stap voor stap leer je alle boekingen te maken.Basiskennis Calculatie


In het onderdeel Basiskennis Calculatie leer je kostprijs- en verkoopprijsberekeningen maken van een handelsonderneming en van een dienstverlenende onderneming. Je hebt na het volgen van deze module kennis van de theorie van handel, inkoop, verkoop en verzekeringen.


 LoonheffingKennis over loonheffing is nodig, wanneer je op een financiële afdeling werkt. In dit onderdeel behandelen we onderwerpen als loon en loonberekening, werkkostenregeling, loonheffingen  enzovoort. Het levert je naast de vakkennis ook nog eens een boel algemene kennis op.


 
Office


Je dient goed met de computer overweg te kunnen. Daarom worden in deze cursus de volgende computerprogramma’s behandeld:

  • Word
  • Excel
  • Publisher
  • Access
  • Powerpoint
  • Outlook
  • OnenoteMisschien beheers je sommige programma’s al redelijk. We behandelen de basisfuncties, maar ook tal van handige functies die het computergebruik prettiger en sneller voor je zullen maken.

Je wordt allround opgeleid en bezit straks de juiste kennis om als Financieel Administratief Medewerker aan de slag te kunnen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Financieel Administratief Medewerker staat een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo. Maar sneller of langzamer studeren kan en mag altijd. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.De goed te volgen lessen krijg je in twee delen toegezonden.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf589,00 euro

Bijzonderheden

Kies voor persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus

Tot EUR1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Verzorg je graag financieel administratief werk? Volg dan deze opleiding Financieel Administratief Medewerker


Wat gebeurt er op een boekhoudkundige afdeling? Hoe verwerk je alles in een computerprogramma? En moet een financieel administratief medewerker wat van belastingen afweten?

Op dit soort vragen krijg je antwoord in de opleiding Financieel Administratief Medewerker.

Deze onderwerpen behandel je tijdens de opleiding:

  • Hoe handel je de binnengekomen vracht administratief af?
  • Wat betekenen de afkortingen op de salarisstrookjes?
  • Wanneer moeten rekeningen betaald worden en welke gevaren liggen op de loer als dat niet op tijd gebeurt?

En om op de vraag over de belastingen terug te komen: fiscale kennis is niet nodig. Wel heb je basiskennis nodig van hoe een administratie werkt. En de beginselen van bedrijfseconomie. Dat leren wij jou in deze opleiding financiële administratie. 

Je ziet: als financieel administratief medewerker kom je veel te weten over cijfers en boekhouden.
ToekomstWelke kant je straks ook opgaat met je werk, financieel administratieve vakkennis komt altijd van pas.
Ontdek je toegevoegde waardeJe werkt van nature al secuur, maar je wilt weten of de functie van financieel administratieve kracht je op het lijf geschreven is? Volg de opleiding Financieel Administratief Medewerker.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
69Ca8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren