Home » opleiding Financieel Administratief Medewerker

Opleiding: opleiding Financieel Administratief Medewerker

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Financieel Administratief Medewerker
De opleiding Financieel Administratief Medewerker bestaat uit vier deelopleidingen. Je haalt straks naast jouw NHA-instituutsdiploma Financieel Administratief Medewerker maar liefst drie erkende diploma’s én je computerdiploma.Basiskennis Boekhouden


De financieel administratief medewerker zal voor het bijhouden van de boekhouding vaak gebruikmaken van een boekhoudprogramma. De administratie wordt eenvoudiger, gaat sneller en heel belangrijk: er worden minder fouten gemaakt. Stap voor stap leer je alle boekingen te maken.
 


Basiskennis Calculatie

In het onderdeel Basiskennis Calculatie leer je kostprijs- en verkoopprijsberekeningen maken van een handelsonderneming en van een dienstverlenende onderneming. Je hebt na het volgen van deze module kennis van de theorie van handel, inkoop, verkoop en verzekeringen.
 


LoonheffingOok kennis over loonheffing is nodig als je op een financiële afdeling werkt. In dit onderdeel behandelen we onderwerpen als loon en loonberekening, werkkostenregeling, loonheffingen enzovoort. Het levert je naast de vakkennis ook nog eens een hoop algemene kennis op.Office


Als financieel administratief medewerker moet je goed met de computer overweg kunnen. Daarom worden in deze cursus de volgende computerprogramma’s behandeld:

  • Word
  • Excel
  • Publisher
  • Access
  • Powerpoint
  • Outlook
  • OneNote


Misschien beheers je sommige programma’s al redelijk. We behandelen de basisfuncties, maar ook allerlei handige functies die het computergebruik prettiger en sneller maken.

In deze opleiding word je allround opgeleid. Zo bezit je straks de juiste kennis om als Financieel Administratief Medewerker aan de slag te kunnen! 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Financieel Administratief Medewerker staat een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo. Maar sneller of langzamer studeren kan en mag altijd. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.De goed te volgen lessen krijg je in twee delen toegezonden.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf599,00 euro

Bijzonderheden

Kies voor persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusWil je aan de slag in de financiële administratie? Start met de opleiding Financieel Administratief Medewerker!


Wat gebeurt er op een boekhoudkundige afdeling? Hoe verwerk je alle gegevens in een computerprogramma? En moet een financieel administratief medewerker wat van belastingen afweten? Op dit soort vragen krijg je antwoord in de opleiding Financieel Administratief Medewerker.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  Behaal al in 12 maanden een diploma
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  Kies voor persoonlijke begeleiding
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  Studeer in je eigen tempo
 


Aan de slag met de opleiding Financieel Administratief MedewerkerDeze onderwerpen behandel je tijdens de opleiding:

  • Hoe handel je de binnengekomen vracht administratief af?
  • Wat betekenen de afkortingen op de salarisstrookjes?
  • Wanneer moeten rekeningen betaald worden en welke gevaren liggen op de loer als dat niet op tijd gebeurt?
En om op de vraag over de belastingen terug te komen: fiscale kennis is niet nodig. Wel heb je basiskennis nodig van hoe een administratie werkt en moet je wat afweten van de beginselen van bedrijfseconomie. Dat leer je in deze opleiding financiële administratie. 
Verdiep je in cijfers en boekhoudingAls financieel-administratief medewerker kom je veel te weten over cijfers en boekhouden. Daarmee kun je aan de slag op de administratieve afdeling van een bedrijf of bij een accountants- of administratiekantoor. Welke kant je straks ook opgaat met je werk, financieel-administratieve vakkennis komt altijd van pas!
Ontdek je toegevoegde waardeWerk je van nature al secuur, maar wil je weten of de functie van financieel-administratieve kracht je op het lijf geschreven is? Schrijf je dan nu in voor de opleiding Financieel Administratief Medewerker!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
42Aa0 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren