Home » opleiding Eigen Kapsalon Starten

Opleiding: opleiding Eigen Kapsalon Starten

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Eigen Kapsalon Starten


De cursus bevat de volgende onderdelen:

de voorbereiding: inleiding succesvolle ondernemers;
bedrijfsformule en wet- en regelgeving;
het maken van een goede marktanalyse;
het maken van een interne analyse;
kwaliteitsbeheer en investeringen;
personeelsbeleid;
jouw eigen administratie bijhouden en zelf je boekhouding doen;
belastingen en verzekeringen.
CursusinhoudDe cursus bevat alle informatie die je nodig hebt om meer kans te hebben op het starten van een succesvolle eigen kapsalon. Tijdens de cursus ga je langzaam het plaatje van jouw bedrijf vormgeven. Het ondernemingsplan is het fundament waarmee je jouw bedrijf gaat opzetten. Dit wordt tijdens de cursus uitgebreid behandeld.
Hoeveel geld ga je uitgeven om jouw bedrijf op te zetten?Deze vraag zal ook tijdens de cursus worden beantwoord. De benodigde kennis, geld en materialen voor een kapsalon zullen uitgebreid aan bod komen. Daarnaast zal de cursus je helpen bij het zoeken en behouden van goede klanten en zakenrelaties.


Een goede relatie met jouw klanten is de basis voor een succesvolle kapsalon. Veel succesvolle kapsalons profiteren van een loyale klantenkring die door positieve mond-tot-mondreclame leidt tot nieuwe klanten. Jouw naamsbekendheid is vaak sterk regionaal gebonden en is hierdoor afhankelijk van die mond-tot-mondreclame.
FinanciënDe financiën rondom jouw op te richten kapsalon worden tijdens deze cursus ook behandeld. Voor de start van jouw bedrijf moet je goed calculeren. Hoeveel geld ga je uitgeven, maar nog veel leuker: wat ga je verdienen?


In Nederland kom je als ondernemer veel regels en partijen tegen, waarmee je te maken krijgt. Hoe je jezelf aan deze regels moet houden komt ook aan bod. Van Arbo wetgeving tot verzekeringen: als je exact weet waarop je moet letten, heb je er ook weinig last van.


Wanneer je van plan bent om een keten op te starten, nu of later, dan kun je de mogelijke vormen zoals franchising ook ruimschoots bestuderen tijdens deze cursus.


De cursus wordt afgerond met 10 boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen bedrijf.
Wat kun je na deze cursus?Als je deze populaire NHA-cursus hebt afgerond, ben je in staat om een succesvolle kapperszaak te starten. Alle facetten van het starten van deze onderneming komen uitgebreid aan bod, waardoor je eigen baas kunt worden van een:

kapsalon;
keten van kapsalons (bijvoorbeeld middels franchising);
ambulant kapsalon/ZZP'er.

Maak jouw droom nu waar en start jouw eigen bedrijf als kapper of kapster!
Voor wie is deze cursus bedoeld?De cursus Eigen Kapsalon Starten is geschikt voor:

startende kapsalon ondernemers;
ervaren kapsalon ondernemers die meer succes met ondernemen willen halen;
ervaren kappers die voor zichzelf willen beginnen;
ondernemers die een keten van kapsalons willen starten.


Kortom, deze cursus is geschikt voor iedereen met interesse in het kappersvak en bevat bovendien alles wat je nodig hebt om straks als professioneel kapsalon ondernemer aan de slag te gaan!
 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingMocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduurDe opleiding Eigen Kapsalon Starten duurt 9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt je eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.


 


Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf519,00 euro

Bijzonderheden

Met begeleiding van vakdocent,Incl. gratis ondernemerscoach,Studeer in je eigen tempo

Algemene informatie over de cursusAls je van het kappersvak houdt: in 9 maanden start je een eigen kapsalon


Wil je een kapperszaak beginnen? Alleen of samen met andere kappers? Dan is de cursus Eigen Kapsalon Starten een goede start. Na negen maanden studeren, ben je klaargestoomd om jouw eigen kapsalon te starten.


Tijdens de cursus Eigen Kapsalon Starten leer je hoe je de concurrentie voor blijft. Je werkt onderscheidend met creativiteit, originaliteit en gezonde zakelijkheid.


In de Eigen Kapsalon Starten opleiding gaan we niet in op de kneepjes van het kappersvak. Wil je deze leren? Volg dan onze Kapperscursus
 


Eigen kapsalon startenVan voorbereiding tot het ondernemingsplan, regelgeving, personeelsbeleid en veel meer: je leert in deze opleiding alles wat nodig is om succesvol een eigen kapsalon te starten.


Met de cursus Eigen Kapsalon Starten krijg je een praktische handleiding. Je krijgt informatie over hoe je klanten vindt en een goede relatie met hen opbouwt.
 


ReclameAls kapper profiteer je van een loyale klantenkring. Jouw naamsbekendheid is regionaal gebonden en hangt af van positieve mond-tot-mondreclame. Nieuwe klanten werf je via bestaande klanten. Ook leer je het nodige over adverteren en reclame maken.
 


Kapsalon runnenNa de cursus Eigen Kapsalon Starten weet je hoe je een kapperszaak goed opzet en vormgeeft, administratie bijhoudt en hoe het zit met belastingen en de wetten en regels die voor jouw bedrijf gelden. 


Je beheerst het ondernemerschap tot in de puntjes.


Na de cursus kun je aan slag als:

  • eigenaar van een kapsalon;
  • eigenaar van een keten van kapsalons (bijvoorbeeld via franchising);
  • ambulant kapsalonhouder/zzp’er.
De cursus Eigen Kapsalon Starten is ideaal als je houdt van het kappersvak en ook eigen baas wilt zijn. Neem nu de eerste stap en laat je droom uitkomen.


 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Bb956 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren