Home » opleiding Evenementenorganisator

Opleiding: opleiding Evenementenorganisator

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Evenementenorganisator


De cursus geeft je een volledig inzicht in de wereld van de evenementenorganisatie. Zoveel trucs en vakgeheimen vind je nergens. De cursus is gebaseerd op de actualiteit en geeft je antwoord op zaken als:

 • Welke personen en organisaties laten evenementen organiseren?
 • Waar vind ik mijn klanten?
 • Welke prijzen breng ik in rekening?
 • Welke formaliteiten komen er bij kijken?
 • Hoe start ik mijn eigen bureau?
 • Hoe werf ik klanten voor mijn bureau?
 • Hoe stel ik contracten op?

Verder leer je alles over o.a.:

 • het kiezen van locaties;
 • catering;
 • decoratie;
 • muziek en entertainment;
 • het organiseren van bedrijfsevenementen;
 • het organiseren van feesten (voor volwassenen, kinderen, etc);
 • het organiseren van bruiloften;
 • het schrijven van evenementenplannen.
   
Studieprogramma Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten

Het studieprogramma van Evenementen organisator wordt aangevuld met de volgende extra’s:

 • 10 boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen bedrijf met begeleiding van onze docent;
 • fullcolour handboek “In tien stappen naar je eigen bedrijf”;
 • begeleiding van onze Ondernemerscoach bij het starten van je eigen bedrijf.
 


De voordelen van de cursusWij behandelen het complete werkterrein van de evenementenorganisatie en verlenen een volledige service, iets wat je bij andere instituten niet snel vindt.


In de cursus vind je opdrachten die je ter correctie naar jouw persoonlijke docent kunt insturen. Verder kun je vragen stellen aan jouw ondernemerscoach als je start met het opzetten van een eigen bedrijf.
Voor wie is deze opleiding interessant?Wil jij weten of de opleiding Evenementenorganisator bij jou past? De opleiding is erg geschikt voor:

 • mensen die graag dingen organiseren. Zij hebben vaak al ervaring in het organiseren van evenementen of vinden het gewoon ontzettend leuk om te doen.
 • mensen die een aanvullend inkomen willen hebben door vanuit thuis te werken. 
 


Wat leer je in de cursus?• kennis en vaardigheden die een professionele evenementenorganisator nodig heeft;
• kennis die je nodig hebt voor het opzetten van een eigen evenementenbureau;
• kennis en vaardigheden die je nodig hebt bij het werven van klanten.


 


Als je de cursus hebt afgerond?Als je de cursus hebt afgerond kun je jouw diploma aanvragen. Dit is een formele bevestiging van jouw kennis en vaardigheden.


 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingMocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De studieduur van de opleiding Evenementenorganisator is 6 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week.


De studieduur van de opleiding Evenementenorganisator + Eigen Bedrijf Starten is 9 maanden bij een gemiddeld studietempo.


Maar sneller of langzamer studeren kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf521.10euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursusWil jij de leukste evenementen organiseren? Volg de opleiding Evenementenorganisatie


Een feestje geven? Leuk. Een evenement organiseren? Nóg leuker. Toch is evenementen organiseren een vak apart. Er komt veel bij kijken om een feest, bijeenkomst of evenement soepel en succesvol te laten verlopen. In de Opleiding Evenementenorganisatie leer jij hoe je dit het beste aanpakt!


Van feesten en partijen tot bedrijfsuitjes en concerten: ontdek de wereld van evenementenorganisatie!


Volg alle onderdelen van de opleiding Evenementenorganisatie en in 6 maanden tijd leer jij spectaculaire evenementen organiseren. De opleiding bevat ook het onderdeel ‘Eigen bedrijf starten’. Daarmee ben je in 9 maanden tijd klaar om je eigen evenementenbureau te beginnen.
Leer de leukste evenementen organiseren in deze opleidingHeb je vaak originele ideeën voor een evenement? En vind je het leuk om feestjes te organiseren en mensen te mobiliseren? Dan is de Evenementenorganisatie opleiding perfect voor jou!


Er is veel vraag naar professionals die evenementen organiseren. Niet alleen in de privésfeer zoals bij bruiloften, verjaardags- en kinderfeestjes maar ook bij commerciële evenementen zoals bedrijfsfeesten, jubilea en zakelijke openingen.


Met lage kosten is de kans van slagen groot. Het enige wat je nodig hebt om te starten als evenementorganisator is een telefoon, computer, de juiste contactpersonen en alles wat je leert in de opleiding Evenementenorganisatie.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Jouw docentMijn naam is Patricia; ik ben één van de docenten die van jou een evenementenorganisator gaat maken. Ben je nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is, denk je creatief en bruis je van de energie? Dan is de evenementenbranche echt iets voor jou!


Ikzelf heb een sport, recreatie en toerisme achtergrond, maar ongeacht je achtergrond breng je altijd iets waardevols mee dat bruikbaar kan zijn. Laat mij je tijdens deze cursus gidsen met je eerste stappen binnen de dynamische wereld van de evenementen. Jij bent de spil in de organisatie van evenementenIn de opleiding Evenementenorganisatie leer jij alles over de organisatie van evenementen en feesten. Van klantprofielen tot het berekenen van prijzen, het selecteren van locaties, catering en decoratie: jij bent echt een spil in de organisatie.


 


Aan de slag als zelfstandig ondernemer

Uiteraard leer je hoe je een goed inkomen genereert als evenementenorganisator. Zo leer je in het onderdeel ‘Eigen Bedrijf Starten’ van alles over ondernemerszaken zoals investeren, administreren, marktonderzoek en promotie.


Iedereen weet: succes bereik je met goede marketing en advertising. Dat geldt zeker voor de evenementenbranche.


Je leert in de opleiding Evenementenorganisatie hoe je je met jouw eigen evenementenbureau onderscheidt van de concurrentie. Na de Evenementenorganisatie opleiding ben jij anderen echt een grote stap voor.


 


Nu bij inschrijving voor de opleiding Evenementenorganisatie + Eigen Bedrijf Starten: GRATIS fullcolour handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/handboek%20eigen%20zaak_153x200.jpg''In tien stappen naar je eigen bedrijf''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op het ondernemen hiermee te vergroten. Schrijf je vandaag nog in en leer de mooiste evenementen organiseren in deze opleiding!


 


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
15Af2 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren