Home » cursus Basiskennis Loonadministratie

Opleiding: cursus Basiskennis Loonadministratie

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus Basiskennis Loonadministratie


De cursus Basiskennis Loonadministratie (BKL) is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Associatie voor Examinering en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma. De lesstof is dus altijd up-to-date en de volledige examenstof wordt behandeld.

De volgende onderwerpen komen tijdens deze praktische BKL opleiding aan bod:

  • loonheffingen, dienstbetrekking en loonaangifte;
  • loonberekening en loonstaat;
  • belastingen, premies en sociale voorzieningen;
  • verplichtingen werkgever en heffingskortingen;
  • belastingschijven, tabellen, premies werknemersverzekeringen;
  • aanslagen;
  • arbeidsovereenkomst en CAO;
  • wetten, sociale zekerheid; arbeidsongeschiktheid, re-integratie;
  • arbeidsomstandigheden en -tijden, Arbowet en werkloosheid.

Als je de cursus Basiskennis Loonadministratie afgerond hebt, krijg je loon naar werken! Je bent goed voorbereid voor een functie als (assistent) loonadministrateur.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


4 maanden bij een gemiddeld studietempo van vier uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf179,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusWerken op de salarisadministratie? Volg de cursus basiskennis loonadministratie


Zoek je een afwisselende en interessante baan waarin regelmatig veranderingen plaatsvinden? Met de cursus Basiskennis Loonadministratie zet je de eerste stap richting salarisadministrateur worden.


Bruto, netto, premies, verzekeringen en heffingen... De cursus Basiskennis Loonadministratie (BKL) is met name bestemd voor beginnende salarisadministrateurs of assistenten op de afdeling loonadministratie.


Medewerkers die regelmatig in contact staan met de salarisadministratie, doen tijdens de cursus BKL waardevolle achtergrondkennis op. Je leert hierin namelijk de salarisadministratie te doorgronden.
Ontdek de mogelijkheden binnen het bedrijfslevenIn veel bedrijven is er vraag naar (assistent) loonadministrateurs of administratieve allround krachten met extra kennis van salarisadministratie. Ben je al administratief medewerker? En wil je meer werken met lonen, belastingen, arbeidsrecht, sociale verzekeringen en alles wat daarbij komt kijken? Volg de cursus Basiskennis Loonadministratie.


Met het officieel erkende BKL diploma kun je bijvoorbeeld werken op een personeelsafdeling, een accountantskantoor of een afdeling salarisadministratie.


De cursus Loonadministratie is goed te volgen zonder vooropleiding en sluit perfect aan op de vervolgopleiding Praktijkdiploma loonadministratie (PDL). Met het BKL-diploma heb je veel mogelijkheden binnen het bedrijfsleven.
Studieprogramma BKLDe cursus Basiskennis Loonadministratie is ontwikkeld aan de hand van de eisen van de Associatie voor Examinering en sluit aan bij het nieuwste examenprogramma.


Als je de cursus hebt afgerond, krijg je loon naar werken. Je bent nu volledig voorbereid op een functie als (assistent) salarisadministrateur.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
84AdB Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren