Home » cursus Snel Typen

Opleiding: cursus Snel Typen

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Snel Typen


Inclusief interactieve leeromgevingDe cursus Snel Typen bevat 13 lessen met verschillende oefeningen en speciaal geselecteerde teksten. Of je nu een beginnend typist bent of je typevaardigheid wilt vergroten, deze methode is geschikt voor iedereen. Daarbij bepaal je constant jouw eigen tempo. De computer houdt je voortgang voortdurend bij.


Na de voltooide oefeningen krijg je automatisch een overzicht van je resultaten en kun je controleren of je goed op weg bent om het einddoel te behalen.
 


Goed op je CVSnel leren typen? Denk eens aan al die kostbare tijd die je gaat besparen door het volgen van deze typecursus Snel Typen. Bovendien kun je bij NHA ook een examen afleggen om in het bezit te komen van een NHA-typediploma, iets wat op je CV zeker niet zal misstaan!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de cursus Snel Typen staat een studieduur van 3 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf189,00 euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusCursus Snel Typen: leer snel blind typen met NHAKost het typen van een document, een e-mail verzenden, of een update op sociale media plaatsen veel kostbare tijd in beslag? Vraag jij jezelf niet af of er een snellere en efficiëntere manier is om dit te doen. Nou, goed nieuws: door blind te leren typen, kun je veel tijd besparen. En dat is precies wat onze cursus Snel Typen biedt.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  Korte opleiding met snel resultaat
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  Studeer in je eigen tempo
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  Geschikt voor Windows- en Mac-gebruikers
Benieuwd of deze cursus Snel Typen iets voor jou is?
Schrijf je in en probeer de cursus 15 dagen vrijblijvend op proef!
 


Een typecursus met resultaatIn ons digitale tijdperk is een goede typevaardigheid onmisbaar, zowel thuis als op het werk. Snel kunnen typen is belangrijk, maar het vermijden van fouten is net zo cruciaal. Als je voortdurend woorden moet corrigeren, bespaar je eigenlijk geen tijd. Daarom richt de cursus Snel Typen zich niet alleen op het verbeteren van je snelheid, maar ook op het minimaliseren van fouten.


De lessen in de cursus Snel Typen zijn helder opgebouwd en je krijgt duidelijke instructies.  Aan het einde kun je met minimaal 100 aanslagen per minuut typen, vrijwel foutloos. Ook prettig: je leert meteen alles over een juiste werkhouding en de beste stand van je handen en vingers. Zo voorkom je RSI-klachten. 


 


Snel leren typen via een NHA cursusSnel typen lijkt misschien ingewikkeld, maar het is eigenlijk verrassend eenvoudig én leuk om te leren. Eenmaal in de vingers, zul je deze vaardigheid niet snel verliezen.


Na het voltooien van onze cursus Snel Typen, zul je met vertrouwen en snelheid kunnen typen. Dit is niet alleen een waardevolle toevoeging aan je cv, maar ook een vaardigheid waar je dagelijks plezier van zult hebben.


Wil jij ook snel, nauwkeurig en efficiënt leren typen? Schrijf je dan in voor onze typecursus Snel Typen!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F1020 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren