Home » Microsoft Word

Opleiding: Microsoft Word

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus Word


In deze cursus Word worden o.a. de volgende onderwerpen behandeld:

  • Tekstopmaak
  • Tabs en kolommen
  • Tabellen
  • Paginaopmaak
  • Werken met stijlen
  • Afbeeldingen en overige illustraties

Word koppelen met Excel[/li]
  • Formulieren
  • Hyperlinks en velden
  • Macro's
  • Samenwerken aan documenten

Na afloop van de cursus Word kun je de uitgebreide mogelijkheden van Word optimaal toepassen bij het opmaken van je documenten, verslagen, enveloppen, etiketten, enzovoort!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de cursus Word staat een studieduur van 5 maanden bij een gemiddeld studietempo van 3 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf239,00 euro

Bijzonderheden

Kies voor Word 2021 of 2019,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursusHet belangrijkste tekstverwerkingsprogramma leren? Start de cursus WordInspringen, headers en footers toevoegen, dubbelzijdig printen en macro’s gebruiken: Microsoft Word is wereldwijd het meestgebruikte en meest veelzijdige tekstverwerkingsprogramma. In de uitgebreide cursus Word leer je hoe je snel, eenvoudig en professioneel teksten opmaakt en bewerkt. De Word cursus is voor zowel beginners als gevorderden leerzaam.


Werk je met de computer, dan werk je met Word. Zo eenvoudig is het voor de meeste mensen. Microsoft Word is hét toonaangevende tekstverwerkingsprogramma. Voor werk en privé is de tekstverwerker een absolute must.
Word cursus voor beginners én gevorderdenHeb je nog nooit met het programma gewerkt? De cursus Word bevat een praktische introductie en helpt je snel op weg. Werk je al wel met Word, maar wil je alle mogelijkheden nog beter leren benutten? Een ware Word-specialist worden? De cursus Word tilt jouw vaardigheden snel naar een hoger niveau.


Om de Word cursus goed te kunnen volgen, is het van belang dat je over een computer beschikt waarop Microsoft Word geïnstalleerd is. Via Microsoft is het mogelijk om tijdelijk een gratis proefversie van de software te downloaden. 


 


Werk efficiënter met WordIn deze Word cursus leer je teksten opmaken en bewerken. Je ontdekt hoe je met de verrassende functies in het programma je teksten kunt verfraaien. Maar je leert bijvoorbeeld ook hoe je brieven koppelt aan je adressenbestand. Zo kun je met één druk op de knop honderden brieven adresseren en versturen.


 


Inclusief talloze instructievideo's Verschillende lessen in de Word cursus zijn voorzien van handige instructievideo's, waardoor het leren van Word nog efficiënter wordt. Je krijgt een duidelijk beeld van Word en de daarbij behorende lessen. Houd er rekening mee dat deze instructievideo's uitsluitend beschikbaar zijn voor de Word 2021 versie van de cursus.


 


Veelzijdige Word cursus mét diplomaWord is een zeer veelzijdig en gebruiksvriendelijk pakket. De cursus Word is minstens zo veelzijdig en toegankelijk. Aan de hand van duidelijke schermvoorbeelden en stap voor stap instructies doorloop je spelenderwijs de lesstof.


Na afloop ken je alle ins-en-outs van Word en ben je een echte Word-expert. Je kunt de cursus afronden met een examen en daarmee je NHA-instituutsdiploma behalen. Het is ook mogelijk om een getuigschrift aan te vragen.


Werk aan je tekstverwerkingsvaardigheden en kies voor de cursus Word!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1b5d5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren