Home » opleiding Hovenier

Opleiding: opleiding Hovenier

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Hovenier
In de opleiding leer je een eigen hoveniersbedrijf te starten en te runnen. Deze opleiding Hovenier bestaat uit de modules Tuinarchitectuur en Eigen bedrijf starten.
 


TuinarchitectuurIn de opleiding  komen onder andere de volgende zaken aan bod: gazons, hoe planten functioneren, groenten en fruit, bodem en bodemonderhoud, bomen, heesters en bloemen, bemesting, erfelijkheidsleer, ziekten, fysiologie en ecologie, kunstmatige omgevingen, onkruidbestrijding.

Verder wordt er in de cursus uitgebreid aandacht besteed aan het opzetten van een eigen hoveniersbedrijf. Besproken worden onder andere:

• hoe word je hovenier?;
• bomen-, bloemen- en plantenkennis;
• onderhoudsplanning;
• grondbewerking en tuinaanleg.

Verder leren we jou hoe je jouw financiën bijhoudt en jouw bedrijf onder de aandacht van potentiële klanten brengt. We leren je bijvoorbeeld hoe je met verbazingwekkend weinig geld kunt adverteren en heel veel succes kunt hebben! Eigen bedrijf starten
De opleiding Hovenier wordt afgerond met tien boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen bedrijf.
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">Gratis TuinplantenlexiconAls jij je nu inschrijft voor de cursus Hovenier, krijg je dit Tuinplantenlexicon meegeleverd. Een handig naslagwerk voor de beginnende én gevorderde tuinier. 


 


 


  

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingMocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur:12 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer studeren kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf669,00 euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursusNatuurliefhebber? Volg de opleiding Hovenier en begin voor jezelf


Harken, schoffelen en planten trimmen. Vind je het heerlijk om in de tuin te werken en heb je groene vingers? Dan is de opleiding Hovenier dé perfecte keuze. Als je wilt ben je in twaalf maanden tijd de trotse eigenaar van een eigen hoveniersbedrijf.


De hele dag buiten in de natuur werken en hier je brood mee verdienen? Klinkt mooi en dat is het ook.


Als hovenier ben je veelzijdig en bestaat je werk uit verschillende activiteiten zoals aanleggen, onderhouden en bewerken van parken, tuinen en andere groengebieden.


 


Natuur en groenonderhoudVan plantenbiologie tot bodemonderhoud, bemesting en onkruidbestrijding: in de cursus Hovenier komen alle aspecten aan bod over de natuur en groenonderhoud.


Als hovenier werk je in de tuin van een particulier of de (binnen)tuin van bedrijven en instellingen. Of je verkoopt planten, begint een eigen kwekerij of gaat aan de slag als tuinarchitect. Als hovenier kun je echt alle kanten op.


 


Succesvol hoveniersbedrijfIn de opleiding Hovenier krijg je informatie over het starten van een eigen bedrijf. Je breidt je kennis over bomen, planten en bloemen uit. Je stelt een onderhoudsplanning op.


En je leert hoe je een succesvolle ondernemer wordt. Je volgt tien lessen over ondernemen. Daarbij leer je meer over zaken als ondernemingsvormen, investeren, administratie en promotie.


Geef je groene (commerciële) vingers de ruimte en schrijf je nu in voor de opleiding Hovenier.


 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
8a4c1 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren