Home » opleiding Eigen Hondentrimsalon Starten

Opleiding: opleiding Eigen Hondentrimsalon Starten

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Eigen Hondentrimsalon Starten


De cursus Eigen Hondentrimsalon Starten leert je de technieken en de vakkennis van het hondentrimmen op een praktijkgerichte wijze toe te passen. Daarbij komen de volgende onderwerpen aan bod:


• anatomie van de hond en rassenkennis;
• kenmerken en verzorging van huid en vacht;
• herkennen van veelvoorkomende ziekten en aandoeningen;
• eerste hulp verlenen in een trimsalon;
• toepassen van trimtechnieken en -materialen;
• kammen en borstelen;
• netjes en hygiënisch werken in een trimsalon;
• herkennen en adequaat omgaan met lichaamstaal en gedrag van honden;
• andere dieren in de trimsalon;
• de voorbereiding: inleiding succesvolle ondernemers;
• bedrijfsformule en wet- en regelgeving;
• het maken van een goede marktanalyse;
• het maken van een interne analyse;
• kwaliteitsbeheer en investeringen;
• personeelsbeleid;
• jouw eigen administratie bijhouden en zelf jouw boekhouding doen;
• belastingen en verzekeringen.
Je leert de technieken en mogelijkheden om honden te modelleren, een goede verzorging te bieden en te ontdoen van onhebbelijkheden. Om deze technieken onder de knie te krijgen is het van belang dat jij de nodige materialen aanschaft om mee te kunnen oefenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hondentondeuse, hondenborstel en -kam,  nageltang en hondenshampoo. Welke materialen je nodig hebt, lees je in de cursus.
De cursus wordt afgerond met tien boeiende lessen over ondernemen en het starten van een eigen bedrijf.


 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingMocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduurDe cursus Eigen Hondentrimsalon Starten duurt 9 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 lessen per maand. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.


 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf639,00 euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursusHondenliefhebbers opgelet: in 9 maanden start jij een hondentrimsalonBen je dol op honden en lijkt het je leuk om eigen baas te zijn? Dan is de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten echt wat voor jou! De hele dag honden om je heen, hoe leuk is dat? In slechts 9 maanden leer jij alles over de verzorging van honden en het starten van een trimsalon. Jouw eigen hondentrimsalon is dicherbij dan ooit!


Tijdens de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten leer je hoe je honden goed verzorgt en hoe je de gezondheid van deze trouwe viervoeters checkt.


Je leert uiteenlopende modelleertechnieken voor honden. Na het afronden van de cursus heb je de kennis en vaardigheden in huis om dieren een verzorgende behandeling te geven in de trimsalon.
 


Verdiep je in hondenverzorgingVan de anatomie tot verschillende rassen, bijzondere kenmerken, hygiënisch werken en de ‘taal van honden’: in de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten komen alle aspecten aan bod rondom de verzorging van honden.


Zoals de titel van de cursus al doet vermoeden pas je verschillende trimtechnieken toe. Ook maak je hondenvachten klitvrij zodat huidirritaties en bewegingsproblemen geen kans krijgen.
 


Hondentrimsalon opleiding: voor echte hondenliefhebbersKun jij niet genoeg krijgen van al die leuke en aandoenlijke viervoeters? Zie jij het werken met honden als een droombaan? Wat houdt je dan nog tegen? De cursus Eigen Hondentrimsalon Starten is perfect voor jou!


Om aan deze hondentrimsalon opleiding te beginnen heb je geen voorkennis nodig. De cursus start namelijk bij de basis en is daarmee geschikt voor iedereen die droomt van het runnen van een eigen hondentrimsalon.
 


Werken als hondentrimmerDe dagelijkse werkzaamheden van een hondentrimmer bestaan uit nagels knippen, oren en ogen schoonmaken, tanden controleren en nog veel meer. Dit komt dan ook allemaal aan bod in deze hondentrimsalon opleiding. 
Start succesvol je eigen hondentrimsalonDroom je van een eigen hondentrimsalon? Dan zit je met deze cursus helemaal goed. Met de cursus Eigen Hondentrimsalon Starten krijg je een praktische handleiding. Je leert hoe je klanten vindt en een goede relatie met hen opbouwt.


Na het afronden van de cursus weet je hoe je een bedrijf goed opzet, de administratie bijhoudt en hoe belastingen en verzekeringen werken in de praktijk.


De cursus Eigen Hondentrimsalon Starten is ideaal voor liefhebbers van honden die ook eigen baas willen zijn. Zo ervaar je het beste van twee werelden.


 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
F32e8 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren