Home » opleiding Eigen Massagesalon Starten

Opleiding: opleiding Eigen Massagesalon Starten

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Eigen Massagesalon Starten


In deze cursus leer je een eigen massagesalon te starten en te runnen. Deze cursus bestaat uit de modules Massage en Eigen Bedrijf Starten.
 


MassageEen weldaad voor het lichaam en een rustmoment voor de geest. Middels de praktische cursus Massage leer je stap voor stap de kunst van het masseren. Mooi cursusmateriaal met heldere teksten en duidelijke foto's zal je daarin begeleiden. Je zult zien dat het niet moeilijk is en dat je via onze unieke leermethode snel vorderingen maakt. Je leert stap voor stap de kunst van het masseren.


Wereldwijd bestaan er vele soorten massage. Je leert in deze cursus een mengvorm van klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten. De lessen van deze massagecursus bevatten meerdere video's. Deze laten de handelingen, die in de oefenstof al stap voor stap met foto's worden getoond, ook nog eens zien met bewegende beelden. Dit maakt deze cursus extra compleet!
Eigen Bedrijf StartenIn deze module behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij een eigen bedrijf starten en runnen, zoals: ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, tariefberekeningen, marktonderzoek en het ondernemingsplan. Maar ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten, zijn dit onderwerpen die jouw kennis, inzicht en visie met betrekking tot ondernemen vergroten.
 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhostingMocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduurDe studieduur voor de cursus Eigen Massagesalon Starten is 9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt je eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf489,00 euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursusMeester in masseren? Start je eigen massagesalon in 9 maanden


Massages bevorderen het welzijn van mensen, een goede massage is goud waard. Wil jij het leven van andere mensen verrijken met jouw massagevaardigheden en geld verdienen met je eigen massagesalon? Volg dan de cursus Eigen Massagesalon Starten van NHA! 


Volg de cursus Eigen Massagesalon Starten en begin voor jezelf. In 9 maanden tijd ben je klaar om jouw eigen massagesalon te starten.


Je geeft klanten een weldadige, heilzame massage en zorgt ervoor dat zij ontspannen weer huiswaarts gaan. Hoe fijn is het om andere mensen te helpen ontspannen en bij te dragen aan hun gezondheid?


 


Leer de kunst van het masserenMet de cursus Eigen Massagepraktijk Starten leer je thuis en in de praktijk de kunst van het masseren met heldere teksten en duidelijke foto’s.


Ook is de opleiding voorzien van heldere instructievideo's. Op deze manier maak je in hoog tempo vorderingen en heb je het masseren snel onder de knie.


 


Verdiep je in verschillende massagetechniekenWereldwijd bestaan er verschillende soorten massagetechnieken. In de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je een combinatie van klassieke westerse massage, Indiase technieken en Chinese inzichten.


Tijdens de cursus breng je de massagetechnieken direct in de praktijk en pas je het geleerde toe op je vrienden, familie, partner of kinderen. Je vraagt daarbij om feedback. Eerlijke feedback is leerzaam.


 


Run jouw eigen massagesalonTijdens de cursus Eigen Massagesalon Starten leer je hoe je een massagesalon start en succesvol runt. Na de cursus beheers je het ondernemerschap tot in de puntjes.


Zet nu de stap richting een eigen massagesalon. En voor je het weet staan de klanten voor je in de rij om gemasseerd te worden in jouw massagesalon.


 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
1aE91 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren