Home » cursus Arabisch voor Beginners

Opleiding: cursus Arabisch voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma


In de cursus Arabisch voor Beginners leer je de taal stap voor stap aan de hand van herkenbare onderwerpen. Denk bijvoorbeeld aan situaties zoals boodschappen doen, in het restaurant of op het vliegveld.


De lessen zijn opgebouwd uit woordenlijsten waarmee je jouw woordenschat uitbreidt, teksten, geluidsfragmenten en grammaticale onderwerpen. Een aantal grammaticale onderwerpen die in deze Arabisch voor Beginners cursus worden behandeld zijn o.a.:

het Arabische schrift
het lidwoord en zonneletters
vraagwoorden
regelmatige en onregelmatige werkwoorden
enkelvoud, meervoud en de dualis
ontkenningen
verschillende soorten voornaamwoorden
het persoonlijk voornaamwoord als achtervoegsel
naamwoorden in de bezitsconstructie


 


15 dagen gratis op proefWil je zelf ervaren of Arabisch voor Beginners iets voor jou is? Schrijf je snel in en ontvang de cursus 15 dagen gratis op proef!


Je ontdekt zo vrijblijvend en zonder risico of de cursus bij je past. Bevalt het toch niet helemaal? Dan mag je jouw cursus gewoon weer terugsturen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De cursus Arabisch voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Arabisch docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusArabisch voor Beginners: leer stap voor stap Arabisch


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Ben jij gefascineerd door de Arabische taal? Of ben je van plan om een reis naar het Midden-Oosten te maken? Dan is deze cursus Arabisch voor Beginners de perfecte start om de taal onder de knie te krijgen! Stap voor stap maak je kennis met het Modern Standaard Arabisch, in spraak én geschrift.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Leer Arabisch op ERK-niveau A1
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Kies voor begeleiding van een ervaren docent
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Inclusief handige gratis Taal-app


Arabisch leren lijkt misschien een hele uitdaging, maar je zult zien dat dit met een goede aanpak best meevalt. In de cursus Arabisch voor Beginners begin je met de absolute basis. Met duidelijke lessen bouw je jouw kennis stap voor stap op.
 


Leer Arabisch voor Beginners op A1 niveauDeze beginnerscursus Arabisch is ontwikkeld op ERK (Europees Referentiekader voor Talen) niveau A1. Het ERK is een internationaal erkende standaard om aan te geven welk taalniveau je bereikt. In deze cursus leer je de basis van de Arabische taal. Daarmee ben je in staat om eenvoudige gesprekjes te voeren in het Arabisch.


Ook maak je in deze cursus Arabisch voor Beginners kennis met het Arabische alfabet. Je begint met het leren schrijven van de letters en oefent met het schrijven van woorden. Al snel schrijf je zelf Arabische zinnen en ja, dat doe je van rechts naar links!
 


Maak je verstaanbaar in het Midden-OostenGa je op vakantie naar een land in het Midden-Oosten? Met Arabisch voor Beginners ben je goed voorbereid! Je leert in deze cursus namelijk het Modern Standaard Arabisch (MSA). Dit is het standaard Arabisch dat gebruikt wordt in bijvoorbeeld de media en op scholen.


Van Marokko tot Qatar en van Egypte tot Saoedi-Arabië: met het Modern Standaard Arabisch kun jij je in het hele taalgebied verstaanbaar maken. Je leert dus een echte wereldtaal!


Naast het MSA worden er ook verschillende dialecten gesproken in het Midden-Oosten. Wil je later nog een dialect leren? Dan wordt dat makkelijker als je het MSA al beheerst. 
Els leert Arabisch om met haar pleegdochter te kunnen communiceren.
Bekijk de video!
 Arabisch leren voor beginners - met hulp!Bij NHA sta je er niet alleen voor als je besluit om Arabisch te leren. Je kunt namelijk kiezen voor begeleiding van een ervaren vakdocent. Deze docent kijkt je huiswerk voor je na en beantwoordt jouw vragen over de lesstof. Arabisch leren voor beginners wordt zo een stuk makkelijker!


Je volgt de cursus in je eigen tempo. Je bepaalt dus helemaal zelf wanneer je studeert en hoe snel je door de cursus heengaat. Zo kun je jouw cursus Arabisch voor Beginners prima combineren met je werk, gezin en hobby’s.


Bij deze cursus Arabisch voor Beginners krijg je toegang tot onze gratis Taal-app met meer dan 50 uur aan extra oefenmateriaal. Ook krijg je een stickervel voor je toetsenbord zodat je op je computer gemakkelijker Arabisch kunt typen.
 


Volg de gratis proefles Arabisch voor BeginnersLijkt het jou leuk om aan de slag te gaan met Arabisch leren? Waar wacht je nog op? Arabisch leren was nog nooit zo eenvoudig. Vraag nu vrijblijvend je gratis proefles Arabisch voor Beginners aan en ontdek of deze thuisstudie bij jou past!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
4f0f5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren