Home » cursus Chinees voor Beginners

Opleiding: cursus Chinees voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma cursus ChineesChinees voor beginners
Tijdens de cursus Chinees voor beginners komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • Chinese karakters;
 • uitspraak;
 • begroeten;
 • familie en huisdieren;
 • data en dagen;
 • plaatsbepalingen.

Chinees voor gevorderden
Je hebt de cursus Chinees voor beginners afgerond of jouw basiskennis is reeds op een redelijk niveau en je wilt meer weten. NHA biedt je dan de mogelijkheid om jouw talenkennis op unieke wijze verder te ontwikkelen. Met de cursus Chinees voor gevorderden leer je jouw taalgebruik te verbeteren (perfectioneren). Een ander doel is het vergroten van jouw woordenschat, zodat geen enkel gesprek, nog een probleem voor jou is.
 


Tijdens Chinees leren voor gevorderden komen onder andere de volgende onderwerpen aan bod:

 • de weg vragen;
 • eten en drinken;
 • uitgaan;
 • in het restaurant;
 • winkelen;
 • bij de apotheek.

Chinees leren voor beginners + gevorderden: combiAls je je meteen inschrijft voor de cursus “beginners + gevorderden” samen, is de totale cursusduur maar vijftien maanden. Dit komt door een overlapping van beide cursussen.


Je spaart zo een heel bedrag uit. En met slechts drie maanden extra heb je dan bovendien de cursus voor gevorderden gevolgd.


Ook jij kunt in enkele maanden de taal van jouw keuze spreken door het unieke EASY-LEARNING-SYSTEM.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur cursus Chinees 


Cursus Chinees voor Beginners12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Chinees voor Gevorderden12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
Cursus Chinees voor Beginners + gevorderden: combi15 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Chinees docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursusChinees leren via NHA: Dé taal van de toekomst


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

Wil je Chinees leren voor plezier of werk? Met de thuiscursus Chinees van NHA zit jij altijd goed. China zit namelijk in een stroomversnelling. Het land maakt een flinke groei door en de Chinese economie speelt een enorme rol van betekenis. Steeds meer Chinezen ontdekken Europa – en dus Nederland – en steeds meer Nederlandse bedrijven slaan hun vleugels uit naar dit immense land. Chinees leren zorgt dus voor een mooie aanvulling op je cv waar veel bedrijven blij mee zullen zijn.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Leer Chinees op ERK-niveau A1 (beginners) of B1 (gevorderden)
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Studeer met hulp van een ervaren vakdocent
[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">   Inclusief gratis Taal-app
 


Investeer in je carrièreChinees leren is misschien wel de beste investering die je kunt doen. Wanneer je deze taal beheerst, gaan er zakelijk gezien absoluut deuren open die anders gesloten zouden blijven. Het land is namelijk een van de grootste zakelijke wereldmachten, naast Amerika.


Daarnaast woont bijna eenvijfde van de wereldbevolking in China, dus de taal is wereldwijd de meest gesproken taal. Door deze cursus Chinees te volgen vergroot je jouw algemene inzetbaarheid en verbeter je jouw sociale vaardigheden.
 


Cursus Mandarijn – Chinees: een toontaalDe Chinese taal wordt met de dag belangrijker en geldt als de ‘taal van de toekomst’. In deze cursus Chinees leer je het Mandarijn-Chinees, de taal uit de omgeving van Beijing (Peking). Dit geldt als de standaard taal en hiermee kun je in vrijwel het hele land uit de voeten.


De cursus Chinees voor Beginners is ontwikkeld op ERK-niveau A1. De cursus voor Gevorderden is ontwikkeld op B1 niveau. Daarmee kun jij je straks dus prima redden in allerlei situaties!


Chinees is absoluut een boeiende taal. Wist je bijvoorbeeld dat het een zogenaamde toontaal is? Door een woord op een andere toon uit te spreken, krijgt het een andere betekenis.
 


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


"Ik zal niet meer met mijn mond vol tanden staan"Robert Schreurs (57) volgt de cursus Chinees:
"Ik ben een tijdje geleden gestart met de cursus Chinees. De opbouw is zeer goed en toch met een zekere luchtigheid. Het is nou eenmaal een taal die behoorlijk verschilt van de onze en dan moet het wel verteerbaar blijven. De begeleiding door de docente is ook zeer goed: niet lang wachten op respons en altijd duidelijk!


Ik volg de cursus in de eerste plaats om eens een nieuwe prikkel in mijn leven te hebben, iets totaal anders dan anders. Maar mijn grootste motivatie is omdat onze zoon in China woont, werkt en met een Chinese getrouwd is. Wij gaan binnenkort naar hem en zijn schoonfamilie toe. Ik zal dan uiteraard nog niet vloeiend zijn, maar ik zal ook niet met mijn mond vol tanden staan!"  


Chinees leren: karakers en ons eigen alfabetDe Chinese taal bestaat niet uit letters, maar uit karakters. Om het eenvoudiger te maken, gebruiken we in de cursus echter een hulpmiddel om de taal te schrijven met ons eigen alfabet. Wel leer je een aantal belangrijke karakters, zodat je bijvoorbeeld belangrijke borden en aanduidingen kunt lezen.


In de cursus Chinees leer je al snel hoe je als toerist of zakenreiziger een eenvoudig gesprekje kunt voeren.
Complexe tekensGa je de uitdaging aan? Wil je jouw omgeving versteld doen staan en die Chinese klant of toerist in z’n eigen taal aanspreken? Die complexe Chinese tekens kunnen begrijpen? Start nu met de cursus Chinees!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
Ab437 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren