Home » Financieel en zakelijk » Accountancy » cursus Chinees voor Beginners

Opleiding: cursus Chinees voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma


In de cursus Chinees voor Beginners ga je praktisch aan de slag met deze wereldtaal. In de lessen leer je de taal met behulp van dialogen in herkenbare situaties. Je leert bijvoorbeeld wat je kunt zeggen in de supermarkt, op het vliegveld of in een restaurant.


Onderwerpen die in de cursus aan bod komen zijn bijvoorbeeld:

  • Chinese karakters;
  • uitspraak;
  • begroeten;
  • familie en huisdieren;
  • data en dagen;
  • plaatsbepalingen.




 


Combinatiecursus Chinees voor Beginners + Gevorderden



Met de voordelige combinatiecursus leer je zowel de basis als de gevorderde onderdelen van de taal. Door de overlap tussen de cursussen leer je in slechts vijftien maanden een gevorderd niveau te bereiken en zo extra snel Marokkaanse taal. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook geld!


 


Video’s, geluidsfragmenten en interactieve woordentrainingen



Start jij vandaag nog met de cursus Chinees? Met de hulp van video'sgeluidsfragmenten en interactieve woordentrainingen leer je de uitspraak en vergroot je je woordenschat. Perfect om onderweg te oefenen!


Ben jij klaar voor dit nieuwe avontuur? Start vandaag en ontdek de ins en outs van de Chinese taal en cultuur!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur


De cursus Chinees voor Beginners heeft een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld tempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.
 

Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf199,00 euro

Bijzonderheden

Nu met gratis Taal-app,Kies voor begeleiding van Chinees docent,Met luister-& spreekoefeningen

Algemene informatie over de cursus



Chinees voor Beginners: ontgrendel de mysteries van de oosterse taal


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">

De meest gesproken taal ter wereld leren? Stel je voor dat je door de straten van Beijing loopt en zonder moeite een gesprek voert of een gerecht bestelt in een Chinees restaurant. Met de cursus Chinees voor Beginners leer je een taal die door meer dan een miljard mensen wordt gesproken. Binnen een jaar heb je de basis onder de knie en kun je je redden in verschillende situaties. Dit is je kans om een van de oudste talen ter wereld te ontdekken.


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  Leer de eerste 300 Chinese karakters en hun betekenis


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  Oefen je uitspraak met interactieve geluidsfragmenten, handige video's en woordentrainingen


[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">  Kies voor begeleiding van een ervaren docent 


 


Leer alles over Mandarijn



Chinees leren lijkt misschien uitdagend, maar met deze cursus wordt het eenvoudig en leuk. Of je nu een absolute beginner bent of al enige ervaring hebt, we beginnen bij de basis en begeleiden je stap voor stap. Je leert hoe je de complexe karakters kunt ontcijferen, praktische zinnen kunt formuleren en hoe je de juiste toonhoogtes gebruikt om je verstaanbaar te maken.


Wat deze cursus bijzonder maakt, is de focus op zowel de taal als de cultuur. Terwijl je de basis van het Mandarijn leert, ontdek je ook de culturele gebruiken en tradities die het Chinees spreken zo boeiend maken.


 


Waarom Chinees leren?



Chinees is niet alleen een taal, maar het bevat ook een rijke geschiedenis en een invloedrijke cultuur. Of je nu China wilt bezoeken, zaken wilt doen met Chinese partners, of simpelweg je horizon wilt verbreden – de cursus Chinees voor Beginners biedt je de tools die je nodig hebt om succesvol te zijn.


Tijdens een zakenreis indruk maken om zonder tolk te communiceren, met een cursus Chinees voor Beginners kun je al binnen 12 maanden een basis Chinees spreken. Chinees leren is niet alleen praktisch, maar ook een waardevolle vaardigheid die deuren opent in de internationale wereld.


 


Chinees voor Beginners: van tekens naar gesprekken



Deze cursus is ontworpen om je stap voor stap naar taalbeheersing te begeleiden. We starten met de basis: het leren van de eerste karakters en zinnen. Daarna gaan we dieper in op de grammatica, uitspraak en culturele aspecten van het Mandarijn. Binnen de kortste keren merk je dat je de taal niet alleen begrijpt, maar ook actief kunt gebruiken.


Je bepaalt zelf het tempo, want de cursus is flexibel en volledig afgestemd op jouw leerstijl. Of je nu in de ochtend of avond studeert, thuis of onderweg, je hebt altijd toegang tot het materiaal en de begeleiding die je nodig hebt.


 


Ontdek het Chinees met een gratis proefles



Benieuwd of de cursus Chinees voor Beginners iets voor jou is? Probeer dan onze gratis proefles! Hiermee krijg je een voorproefje van wat je kunt verwachten, zonder verplichtingen. Of schrijf je direct in en begin vandaag nog aan je Chinese avontuur. Voor je het weet, voer je je eerste gesprek in het Mandarijn – en dat voelt geweldig!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
D0Fc5 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren