Home » cursus Sieraden Maken

Opleiding: cursus Sieraden Maken

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusProgramma Sieraden Maken


In deze uitgebreide cursus Sieraden Maken komen verschillende onderwerpen aan bod. Het werken met metaal vereist bijvoorbeeld een heel andere benadering dan het werken met papier. Tijdens deze praktische cursus Sieraden Maken leer je stap voor stap hoe je zelf met verschillende technieken en materialen aan de slag gaat.


Met duidelijke stappenplannen in foto's en tekst experimenteer je met de verschillende materialen en technieken. In elke les van de opleiding Sieraden Maken behandel je een ander materiaal of een bepaald aspect daarvan. Je gaat onder andere werken met de volgende materialen:

  • (edel)metaal
  • textiel
  • polymeer
  • papier
  • resin
  • kunststof
  • hout
  • tin
  • edelstenen

Leer werken met verschillende techniekenIn de opbouw van de lessen is er rekening gehouden met de moeilijkheid van de technieken. De cursus Sieraden Maken start met vrij simpele technieken, maar deze worden zodanig uitgewerkt dat je aan het einde van de les een professioneel ogend sieraad maakt. Zo ontdek je les voor les nieuwe mogelijkheden voor jouw creatieve hobby.


Aan het einde van de cursus Sieraden Maken worden ook de meer traditionele technieken van het werken met diverse materialen behandeld. Ook hier is er een opbouw in de moeilijkheidsgraad aangehouden. 


Natuurlijk zul je tijdens de cursus Sieraden Maken een voorkeur ontdekken voor bepaalde materialen of technieken. Je kunt na de cursus besluiten om deze misschien wel eenvoudige technieken verder uit te werken in gecompliceerde sieraden. Of je besluit juist om lekker divers te blijven werken en de ontwerpen simpeler te houden! De keuze is aan jou! 

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur cursus Sieraden MakenDe cursus Sieraden Maken duurt 6 maanden bij een gemiddeld studietempo. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf219,00 euro

Bijzonderheden

Incl. gratis basismaterialen,Met persoonlijke begeleiding,Praktijkgerichte cursus

Algemene informatie over de cursusOntwerp en maak zelf sieraden met de cursus Sieraden Maken


Ben jij creatief en houd je van mooie sieraden? Vind je het fijn om te kiezen uit een uitgebreide collectie van kettinkjes, mooie oorbellen of een unieke armband? Met de cursus Sieraden Maken ontwerp je jouw nieuwe sieraden helemaal zelf! Vraag een gratis proefles aan en ontdek hoe leuk het is om zelf aan de slag te gaan met het maken van sieraden.  
Ontdek jouw creativiteit met de cursus Sieraden MakenDe cursus Sieraden Maken past perfect bij jou als jij graag je eigen sieraden wilt leren ontwerpen en maken. Of je dit nu doet omdat je in de winkel geen sieraden kunt vinden die bij jouw smaak passen of gewoon omdat je het leuk vindt om creatief bezig te zijn met allerlei materialen zoals metalen, leer, resin en edelstenen. In de opleiding Sieraden Maken ontdek jij hoe je zelf prachtige sieraden maakt! 


Sieraden ontwerpen begint met inspiratie opdoen. Kijk bijvoorbeeld eens naar andere sieraden die je mooi vindt, of juist naar compleet andere voorwerpen. Inspiratie vind je overal! 
Ontdek verschillende technieken en materialenTijdens de cursus Sieraden Maken verdiep je je stap voor stap in de verschillende technieken en materialen. Met duidelijke stappenplannen in foto’s en tekst experimenteer je zoveel je wilt. Van edelmetaal tot hout en tin; je werkt in de cursus met allerlei materialen. Zo geef je je creativiteit alle ruimte. De opleiding Sieraden Maken is erg praktijkgericht. Aan het eind van elke les maak je zelf een professioneel ogend sieraad.


In de cursus komen verschillende technieken aan bod waarmee jij leert om steeds een uniek zelfgemaakt sieraad te maken. In de cursus Sieraden Maken komen uiteenlopende technieken als solderen, verschillende handwerktechnieken, het werken met polymeerklei en het gieten van metaal aan bod. 
Cursus Sieraden Maken met gratis materialenpakketSpeciaal voor de cursus Sieraden Maken heeft NHA een gratis materialenpakket samengesteld.


Met dit startpakket kun je direct aan de slag met het maken van jouw eigen sieraden. De meeste overige benodigde materialen en gereedschappen zijn gewoon verkrijgbaar in de standaard hobbywinkel, kralenwinkel of bouwmarkt.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
3a9fB Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren