Home » opleiding Eigen Kledingzaak Starten

Opleiding: opleiding Eigen Kledingzaak Starten

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursus



Studieprogramma Eigen Kledingzaak Starten


In deze cursus leer je de fijne kneepjes van het vak om een eigen kledingzaak te starten. De cursus bestaat uit de modules Modeadviseur en Eigen bedrijf starten.




Modeadviseur



Verkopen in de detailhandel is een vak apart. In deze module leer je alles over de verschillende kanten van verkoop, helemaal gericht op modedetailhandel. Het ontstaan en de geschiedenis van de detailhandel, de consument en zijn wensen komen hierbij aan bod. Ook gaan we in op het belang van goede marketing, waarbij het draait om de zes P's: plaats, presentatie, promotie, personeel, product en prijs. Je leert de verkooptechnieken en alles over eigenschappen van kleding en hoe je die kunt gebruiken in het voordeel van de klant.

Onderwerpen die hier aan de orde komen zijn bijvoorbeeld:
• pasvormen en maten;
• textiel: natuurlijke materialen, kunstmatige materialen, leer en bont;
• garens, weven, breien;
• veredelen, decoraties en onderhoud;
• etikettering;
• kleur, kleurencirkel en kleurenpaspoort;
• kleding voor de vrouw;
• kleding voor de man;
• kleding voor kinderen;
• kleding die gebreid is;
• jeans.




Eigen zaak starten



In tien lessen behandelen we onderwerpen die van belang zijn bij het starten en runnen van een eigen bedrijf, zoals: tariefberekeningen, ondernemingsvormen, administratie, marketing, websitepromotie, marktonderzoek en het ondernemingsplan. Maar ook wanneer je geen eigen bedrijf wilt starten, zijn dit onderwerpen die jouw kennis, inzicht en visie met betrekking tot ondernemen vergroten.

Als je deze cursus hebt afgerond kan je jouw droom verwezenlijken: een gefundeerde start van het zelfstandige ondernemerschap. Succes!


 

Korting voor NHA cursisten op eigen domeinnaam en webhosting



Mocht je voor, tijdens of na de opleiding een eigen bedrijf starten, dan hoort daar natuurlijk ook een website bij. Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl kun je als cursist tegen een zeer aantrekkelijk tarief webruimte en een domeinnaam aanvragen.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursus



Studieduur:



Voor de opleiding Eigen Kledingzaak Starten staat een studieduur van 9 maanden bij een normaal studietempo. Maar sneller of langzamer kan en mag altijd! Je bepaalt jouw eigen tempo. Zo is de studie perfect te combineren met een drukke baan en met jouw hobby's. Je kunt elke dag van het jaar starten met deze thuisstudie.



Vragen?



Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf519,00 euro

Bijzonderheden

Succesvol naar een eigen bedrijf,Gratis ondernemerscoach,Studeer in jouw eigen tempo

Algemene informatie over de cursus



Modebewust ondernemen? Wie weet start jij over negen maanden een eigen kledingzaak


Je houdt van mooie kleding en je hebt gevoel voor mode? De cursus Eigen Kledingzaak Starten is de perfecte start voor ondernemers met expertise op het gebied van kleding. In negen maanden tijd stomen wij je klaar om je eigen kledingzaak te beginnen. Zo snel kan het gaan.



Tijdens de cursus Eigen Kledingzaak Starten leer je hoe je een kledingzaak opstart en succesvol runt. Je adviseert klanten als de beste en zorgt ervoor dat mensen met passende kleding en een goed gevoel de winkel verlaten.


 


Modeadviseur



Adviseren op modegebied. Het is een vak apart. Smaken verschillen en mensen hebben voorkeuren waar je rekening mee houdt.


Je leert de juiste verkooptechnieken van kleding en hoe je de eigenschappen van kleding aanprijst in het voordeel van de klant.


Van pasvormen en maten tot verschillende stoffen, kleuren en specifieke kenmerken van vrouwen-, mannen- en kinderkleding. 


 


Eigen bedrijf starten



Ook op ondernemersvlak leer je de kneepjes van het vak. Van voorbereiding tot de ondernemingsvorm die je kiest voor de kledingzaak.


Met de cursus Eigen Kledingzaak Starten krijg je een praktische handleiding om succesvol ondernemer te worden in de kledingbranche.


Je krijgt informatie over hoe je klanten werft en hen van het beste kledingadvies voorziet.


 



Kledingzaak runnen



Na de cursus Eigen Kledingzaak Starten beheers je het ondernemerschap tot in de puntjes en ben je in staat om zelfstandig een kledingzaak te runnen.


 


Twee modules



Ervaar het beste van twee werelden: de opleiding Eigen Kledingzaak Starten bestaat uit de modules Modeadviseur en Eigen bedrijf starten.


 

Nu bij inschrijving: GRATIS handboek[img] www.nha.nl/static/upload/Nederland/5%20Beroep/logo_icons/cover_in10stappen_SDP.png? [klik hier voor het telefoonnummer]



''Succesvol jouw eigen bedrijf starten''

Ook wanneer je geen eigen bedrijf wil starten is het boeiend om je kennis, inzicht en visie op ondernemen hiermee te vergroten.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
6a420 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren