Home » WordPress E-learning

Opleiding: WordPress E-learning

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusMaak je eigen website gemakkelijk en snel met WordPressWil je een professionele website of blog maken, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? In deze cursus leer je hoe je aan de slag kunt met WordPress, het meest gebruikte content management systeem voor het opzetten en vormgeven van websites. Dankzij WordPress kun je jouw website maken zonder gedetailleerde HTML codes te schrijven. Schrijf je teksten en zoek afbeeldingen en je kunt al snel de content van je website invullen.


Het fijne van je eigen website bouwen, is dat je het naar eigen goeddunken aan kunt passen wanneer jij maar wilt. Heb je meer informatie of nieuwe producten, maak een extra pagina aan. Verandert de tijd van het jaar? Plaats dan andere, passende afbeeldingen. Heb je nieuws? Vertel het via je zelfgebouwde website. In slechts ongeveer 8 uur maak jij je eigen website na het volgen van de e-learning cursus WordPress.


Inhoud e-learning cursus WordpressTijdens de Engelstalige ongeveer 8 uur durende online cursus WordPress leer jij hoe je kunt beginnen met het bouwen van je eigen WordPress website. Je werkt met templates en pagina's en na afloop van de cursus kun je gebruiken maken van de WordPress Reader-pagina. Stel je eens voor dat je na 8 uur studie via video's, quizzen, lezingen en oefeningen je eigen website kunt maken! Bovendien kun je alle stof op je gemak nog een keer doornemen, want de cursus blijft een jaar na het activeren van de cursus toegankelijk.


Onderwerpen van de online cursus WordPress


  • Beginnen met Wordpress.
  • Wordpress Dashboard
  • Posts
  • Templates en pagina's
  • Pagina's maken en veranderen
  • De Wordpress Reader-pagina gebruiken.Resultaten van de Wordpress cursus onlineNa het stap voor stap volgen van de e-learning cursus WordPress in het Engels kun jij je eigen website bouwen, zoals jij het wilt. Je plaatst je teksten en afbeeldingen en je plaatst of bewerkt de content als jij dat wilt. Je kunt de WordPress Reader-pagina en werken met templates en pagina's. Heb je aanvullingen door nieuwe producten of diensten? Je plaatst het direct op je website of maakt een nieuwe pagina aan. Jij bent straks de trotse eigenaar van je zelfgebouwde website! Hoe leuk is dat!

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Ervaring met HTML en CSS kan handig zijn maar is niet vereist. Daarnaast is een goede beheersing van de Engelse taal vereist.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

150 Euro

Bijzonderheden

Het betreft hier een e-learning cursus in de Engelse taal. De cursussen op eigen tempo zijn ons betaalbare alternatief voor cursisten die de flexibiliteit zoeken om in hun eigen tempo te leren. De inhoud wordt online geleverd met behulp van video's, quizzen en oefeningen. De cursussen zijn geschreven door deskundige instructeurs.

Algemene informatie over de cursus

Als je zelf een website wilt maken zonder daarvoor in gedetailleerde HTML-code te duiken, dan is dit de cursus voor jou! In deze training leer je hoe je met WordPress jouw eigen professionele website maakt.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
69584 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren