Home » Oracle SQL E-learning

Opleiding: Oracle SQL E-learning

Bij: Learnit

Inhoud van de cursus






Schrijven van queries en statements met Oracle


Wil jij die Oracle-ontwikkelaar zijn die in een bedrijf verantwoordelijk is voor het het beheer en het ontwerp van Oracle-toepassingen? Dan is deze e-learning cursus Oracle geschikt voor jou. In je eigen tempo en in de tijd die jou uitkomt, leer je met Oracle SQL vanaf de basis, hoe Oracle in zijn werk gaat tot aan het schrijven van queries en statements.

Oracle Database is een Amerikaans managementsysteem dat gebruik maakt van de programmeertaal SQL (Structured Query Language) en bestaat uit fysieke bestanden die in (groepen van) blokken zijn opgeslagen met filesystemen op een dataserver. De blokken zijn onderdeel van grotere extends en segmenten. Oracle heeft een eigen set bedrijfsbedrijfstoepassingen om diverse processen in een organisatie te regelen.



Inhoud e-learning cursus Oracle


Tijdens de online cursus Oracle, die wij in het Engels aanbieden, leer je hoe Oracle werkt. Verder kun je na ongeveer 32 uur studie in je eigen snelheid en op de tijd die jij daarvoor beschikbaar hebt tabellen structureren en gegevens opslaan. Je kunt onder andere rapporten uitvoeren en SQL-functies gebruiken en insert-, update- en delete-statements uitvoeren. Het mooie aan deze online cursus is dat je vanaf het activeren van de training alles terug kunt lezen en bekijken, omdat je nog een jaarlang toegang hebt tot alle video's, lezingen, quizzen en oefeningen.




Onderwerpen van de e-learning cursus Oracle


  • de werking van Oracle
  • tabellen structureren en gegevens opslaan
  • rapporten uitvoeren
  • SQL-functies
  • gegevens groeperen voor geaggregeerde waarden
  • joins en subquery's schrijven om gegevens uit meerdere tabellen op te halen
  • SET-operators gebruiken
  • voorwaardelijke verwerking uitvoeren met CASE
  • INSERT, UPDATE en DELETE statements schrijven
  • weergaven creëren





Resultaten van de online cursus Oracle


Na het doorlopen van de online cursus Oracle ben je in staat om Oracle-toepassingen te beheren, toe te passen en uit te bouwen in een bedrijf. Je weet hoe Oracle werkt en je kunt functionele ontwerpen omzetten in technische oplossingen. Je kunt tests en probleemanalyses uitvoeren en anderen ondersteunen in het werken met Oracle. Omdat Oracle breed toepasbaar is, kunnen Oracle-developers op veel gebieden werkzaam zijn.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Voor deze e-learning is geen specifieke voorkennis vereist.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

225 Euro

Bijzonderheden

Het betreft hier een e-learning cursus in de Engelse taal. De cursussen op eigen tempo zijn ons betaalbare alternatief voor cursisten die de flexibiliteit zoeken om in hun eigen tempo te leren. De inhoud wordt online geleverd met behulp van video's, quizzen en oefeningen. De cursussen zijn geschreven door deskundige instructeurs.

Algemene informatie over de cursus

Deze Oracle-training is bedoeld voor cursisten die nog geen ervaring hebben met het schrijven van SQL-queries met Oracle. Hoewel de meeste SQL die in deze cursus wordt geleerd, standaard is voor alle moderne databases, richt de cursus zich specifiek op de implementatie van Oracle. De cursus bevat veel opdrachten, zodat cursisten kunnen oefenen met het schrijven van SQL-queries om de vaardigheden die in de e-learning worden geleerd te versterken.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
10Bd4 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren