Home » Javascript Training E-learning

Opleiding: Javascript Training E-learning

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusVoeg een extra dimensie toe met JavascriptHeb je ervaring met HTML en ken je de basis van CSS? Dan is Javascript de perfecte uitbreiding als je een nieuwe dimensie wilt toevoegen aan de websites die jij ontwerpt. Leer Javascript op de juiste manier te gebruiken met deze e-learning cursus Javascript en voeg interactie toe aan jouw websites. JavaScript werkt samen met de aanwezige HTML en CSS en voegt extra mogelijkheden toe aan je websites. De kracht van deze scripttaal is niet meer weg te denken uit de moderne websites.


Tijdens deze inleidende e-learning cursus voor Javascript leer je de basisfuncties, zoals wat Javascript is en hoe je het gebruikt. Daarnaast leer je interacties toe te voegen en je eigen functies te maken met Javascript. Word een professionele websitebouwer en maak de website naar eigen inzicht met alle toegevoegde functies die Javascript te bieden heeft.

Inhoud van de online cursus JavascriptDe e-learning cursus Javascript, die we in het Engels aanbieden, bestaat uit de basisfuncties van Javascript en hoe deze te gebruiken. Je leert de Javascript-syntax en je werkt tijdens de cursus aan objecten, methoden en eigenschappen van dit wereldwijd bekende script voor het net. Je maakt eigen functies en schrijft stroombesturingslogica. Bovendien kun je na het volgen van deze training Javascript HTML on-the-fly en CSS direct aanpassen. En je kunt zelf Javascript-fouten oplossen en voorkomen.


Om de cursus helemaal te doorlopen, heb je ongeveer 32 uur nodig. Mocht niet alles direct duidelijk duidelijk zijn, dan kun je alles een jaar lang na de start van de cursus terugkijken en opzoeken. Je hebt dan nog toegang tot alle video's, lezingen, quizzen en oefeningen.

Onderwerpen van de e-learning cursus Javascript

  • JavaScript gebruiken
  • de JavaScript-syntax
  • objecten, methoden en eigenschappen
  • JavaScript-variabelen
  • eigen functies maken in JavaScript
  • stroombesturingslogica schrijven in JavaScript
  • met JavaScript naar Events luisteren en deze afhandelen, zoals muisklikken en laden van pagina's
  • HTML on-the-fly aanpassen met JavaScript
  • CSS direct aan te passen met JavaScript
  • JavaScript-fouten oplossen en voorkomen


Resultaten van de cursus JavascriptMaak professionele websites en pas HTML en CSS aan naar jouw ideeŽn na het volgen van deze Engelstalige e-learning cursus Javascript. Schrijf zelf de stroombesturingslogica en voeg objecten, methoden en eigenschappen toe. Je weet hoe je Javascript moet en kunt gebruiken om de websites die jij bouwt volledig naar eigen ideeŽn en goeddunken dynamischer en functioneler te maken voor het wereldwijde web.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Ervaring met HTML is vereist. Kennis van CSS en programmeerervaring komt goed van pas. Voor HTML kan onze training HTML Training E-learning als basis gelden.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

225 Euro

Bijzonderheden

Het betreft hier een e-learning cursus in de Engelse taal. De cursussen op eigen tempo zijn ons betaalbare alternatief voor cursisten die de flexibiliteit zoeken om in hun eigen tempo te leren. De inhoud wordt online geleverd met behulp van video's, quizzen en oefeningen. De cursussen zijn geschreven door deskundige instructeurs.

Algemene informatie over de cursus

In deze JavaScript-training leren cursisten JavaScript effectief te gebruiken om hun webpagina's dynamischer en functioneler te maken en het aantal roundtrips naar de server te verminderen.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
0cF2D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren