Home » Java Training E-learning

Opleiding: Java Training E-learning

Bij: Learnit

Inhoud van de cursusJava, de krachtige programmeertaal voor alle computers


In deze cursus krijg je onder de knie hoe Java, een flexibele en krachtige programmeertaal die door vrijwel alle soorten computers begrepen wordt, werkt. De Java-software kun je gratis downloaden. Java gebruik je voor het ontwikkelen van onder meer applicaties voor internet, bijvoorbeeld voor websites, apps, games, chatfuncties, online-trainingen en interactieve kaarten. Java kent oneindig veel toepassingsgebieden, zoals cloud computing, big data analytics en het ontwikkelen van schaalbare bedrijfsapplicaties. Miljoenen programmeurs wereldwijd gebruiken Java en jij binnenkort ook.


Deze e-learning cursus Java leert je zowel de basis- als de meer geavanceerde functies voor programmeren in Java. Het doorlopen van de gehele cursus neemt ongeveer 32 uur in beslag. Mocht je iets niet direct opnemen of begrijpen? Geen probleem, want de cursus blijft na het activeren van je training een jaarlang toegankelijk, zodat je pas stopt wanneer alles echt duidelijk is.

Deze cursus Java bieden we online aan in de vorm van video's, lezingen, quizzen en oefeningen.De inhoud van de e-learning cursus Java


Met de online cursus Java leer je hoe Java werkt met het concept 'ťťn keer schrijven, overal uitvoeren'. Je leert eenvoudige Java-objecten en interfaces te maken en je begrijpt het concept van polymorfisme in een applicatie. Bij de onderwerpen zie je wat er nog meer aan te pas komt om met Java te kunnen werken. Deze cursus bieden we aan in de Engelse taal.
Onderwerpen van de Java-cursus


 • hoe werkt Java
 • het concept 'ťťn keer schrijven, overal uitvoeren'
 • eenvoudige Java-objecten maken
 • flowcontrol-concepten in Java implementeren
 • het pakketconcept van Java en pakketten met Java-klassen
 • Java-arrays en de code om arrays te maken en te gebruiken
 • Java-klassen schrijven met behulp van overerving
 • interfaces maken en gebruiken
 • het concept van polymorfisme in een applicatie
 • Java's mechanisme voor het afhandelen van uitzonderingen en het afhandelen van uitzonderingen op Java-toepassingen
 • innerlijke klassen
 • elementen uit de Java API-bibliotheek gebruiken, inclusief de verzamelingsklassen
Het resultaat van de e-learning cursus Java


Als resultaat van het volledig doorlopen van deze online cursus Java kun je met Java werken om bijvoorbeeld games, websites, apps, chatfuncties, online-trainingen en interactieve kaarten te ontwikkelen. Je begrijpt het pakketconcept en je kunt flowcontrol-concepten in Java implementeren en je kunt eenvoudige Java-objecten maken. Het mooie is, dat je Java gratis kunt downloaden en direct aan de slag kunt met deze programmeertaal en dit computerplatform.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Enige eerdere programmeerervaring in een procedurele of objectgeoriŽnteerde taal is aan te raden.

Duur van de cursus

1 dag

Kosten van de cursus

275 Euro

Bijzonderheden

Het betreft hier een e-learning cursus in de Engelse taal. De cursussen op eigen tempo zijn ons betaalbare alternatief voor cursisten die de flexibiliteit zoeken om in hun eigen tempo te leren. De inhoud wordt online geleverd met behulp van video's, quizzen en oefeningen. De cursussen zijn geschreven door deskundige instructeurs.

Algemene informatie over de cursus

Deze Java-training is bedoeld voor cursisten zonder uitgebreide programmeerachtergrond. Het behandelt de meeste Java-syntaxiselementen, geconcentreerd op fundamentele en universeel bruikbare elementen, terwijl het een overzicht biedt van veel meer geavanceerde elementen. Cursisten leren om nuttige Java-klassen te schrijven, objectgeoriŽnteerde concepten, zoals overerving toe te passen en Java-programma's te maken die met deze klassen werken.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
63948 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren