Home » Chief Data Officer (CDO) in de Publieke Sector

Opleiding: Chief Data Officer (CDO) in de Publieke Sector

Bij: IMF Academy (International Management Forum)

 

IMF Academy (International Management Forum)

Fellenoord 224
5611 ZC EINDHOVEN
 

Inhoud van de cursus

Het lesprogramma is gericht op het doorgronden van de belangrijkste aspecten van datagedreven werken en het leiding kunnen geven aan een datagedreven publieke organisatie. Elk programma onderdeel is voorzien van praktijkvoorbeelden en wordt afgesloten d.m.v. een spel, workshop of discussie.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Om succesvol deel te kunnen nemen aan deze Chief Data Officer (CDO) training gaan wij ervan uit dat u enige jaren ervaring heeft in een datagerelateerde functie in een publieke organisatie.

Duur van de cursus

5 dagen

Kosten van de cursus

De kosten van de 4-daagse toptraining Chief Data Officer (CDO) in de Publieke Sector bedragen € 3.480,- (excl. BTW) per persoon. Dit bedrag is incl. alle lunches, koffie/thee, het lesmateriaal en een exemplaar van 'Het Profiling Kookboek'.

Plaatsen / leslocaties

Centraal in het land

Algemene informatie over de cursus

Als nieuwkomer op C-level niveau is de Chief Data Officer (CDO) daarmee direct één van de belangrijkste functionarissen in de organisatie. Niet in plaats van maar naast de CIO (Chief Information Officer), die meer gaat over de informatievoorziening en de IT-infrastructuur. Inmiddels zijn al meer dan 400 Chief Data Officers (CDO) actief in Nederland. De algehele verwachting is dat binnen een paar jaar 70% van alle - publieke - organisaties een Chief Data Officer (CDO) heeft aangesteld.

N.B. De term CDO wordt ook wel gebruikt voor Chief Digital Officer. De Chief Digital Officer heeft wel raakvlakken met de Chief Data Officer, maar bevindt zich meer op het kruispunt van strategie, marketing, technologie en innovatie.

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
973aD Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren