Home » cursus Fins voor Beginners

Opleiding: cursus Fins voor Beginners

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma opleiding Fins


Fins voor beginnersDeze zeer complete cursus Fins bestaat uit drie delen.

We starten in het eerste deel met een stuk praktische leergrammatica. Leergrammatica wil zeggen dat de taal vanuit de grammatica ontsloten wordt, met andere woorden, je leert het Fins pas goed spreken en begrijpen als je de grammatica onder de knie hebt.

Het grootste gedeelte van deze zeer uitgebreide cursus is echter gericht op het Fins leren spreken. We leren je stap voor stap hoe jij je verstaanbaar kunt maken in de Finse taal. Je breidt je woordenschat uit en leert de woorden te begrijpen en te onthouden. In de cursus Fins bieden we een groot aantal praktische spreek- en luistervaardigheidsoefeningen aan, gebaseerd op veel voorkomende, dagelijkse situaties.

Tenslotte wordt er ook aandacht besteed aan de geschreven Finse taal, aan de hand van Finse verhalen, krantenberichten en tijdschriftartikelen. Door vertrouwd te raken met Finse geschreven teksten raak je vertrouwd met de typische manier waarop Finnen iets vertellen. Bovendien breid je jouw woordenschat fors uit, hetgeen weer van pas komt bij het goed leren spreken van de taal.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur cursus Fins


Fins leren spreken kan al in 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Langzamer of sneller studeren kan en mag altijd! Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: e-mail.

Kosten van de cursus

Vanaf249,00 euro

Bijzonderheden

Tijdelijk met gratis Taal-app,Leer snel een taal spreken,Inclusief persoonlijke begeleiding

Algemene informatie over de cursusIn gesprek met de gastvrije Finnen? Volg de cursus Fins


Wil je een gesprek voeren met de meest noordelijke Europeanen? Met de cursus Fins maak je al snel een praatje in het ‘Suomi’. Vraag nu een gratis proefles aan en ontdek of de cursus Fins bij jou past!


Finland is één van de grootste landen van Europa: ongeveer acht keer zo groot als Nederland. De prachtige natuur en de gastvrije bevolking maken het tot een aantrekkelijke vakantiebestemming. Wil je kennismaken met de taal van het land van duizend meren? De cursus Fins is een goed begin!
Eigenaardige woorden leren in de cursus FinsDe Finse taal hoort tot de zogenaamde Fins-Oegrische taalfamilie. Het Fins heeft een eigenaardige woordenschat en een opmerkelijke zinsbouw.


Je zult snel ontdekken dat er maar weinig overeenkomsten met het Nederlands zijn. Dat maakt Fins leren extra uitdagend en zeker ook extra leuk.Voeg een cursus Fins toe aan je CV
De cursus Fins is ook erg geschikt om te volgen wanneer je kennis van de Finse taal nodig hebt voor je werk. Fins leren is voor bepaalde functies een belangrijke aanvulling op je CV. Denk bijvoorbeeld aan situaties waarin je te maken hebt met internationale klanten en/of collega’s. Het volgen van deze cursus Fins vergroot jouw algemene inzetbaarheid en verbetert jouw sociale vaardigheden.
Fins leren sprekenDe cursus Fins is een complete cursus met heel veel praktische oefeningen. Je maakt kennis met de 29 letters van het alfabet, de uitspraak daarvan en met de grammatica. Toch ligt het accent vooral op spreekvaardigheid. Hoe stel je je voor, hoe vraag je de weg naar Helsinki en hoe bestel je wat te eten?


Stap voor stap raak je vertrouwd met het Fins. Door Finse verhalen te lezen, krijg je een steeds grotere woordenschat en ontdek je ‘de typische manier’ waarop Finnen iets vertellen.
Leer Fins voor je werk of vakantieDe cursus Fins is een absolute aanrader wanneer je vakantieplannen voor Finland hebt of wanneer je in je werk met Finnen of Finse bedrijven te maken hebt. Een verrassend leuke cursus die je laat kennismaken met een verrassende taal en een hartelijk volk. Start vandaag nog met Fins leren bij NHA!

[klik hier voor het telefoonnummer] " border="0" alt="">


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
AeE4D Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2023 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren