Home » opleiding Webdesign

Opleiding: opleiding Webdesign

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Webdesign


In deze professionele Webdesign opleiding leer je stap voor stap hoe jij jouw eigen website bouwt en vormgeeft. In drie hoofdonderdelen maak je kennis met de belangrijkste onderwerpen.


Start nu met de cursus Webdesign en creëer een website waar je trots op bent!Beginnen met webdesign
In dit onderdeel zet je jouw eerste stappen op het gebied van webdesign. Je begint bij de absolute basis. Een goede website moet technisch goed in elkaar zitten, maar ook de voorkant moet logisch en gestructureerd zijn. In dit onderdeel doe je de nodige basiskennis op om een website te bouwen en te onderhouden.

 • Structuur van een HTML-pagina
 • Structureren van tekst
 • Toevoegen van links
 • Gebruik van afbeeldingen
 • Tabellen en formulieren
 • Zoekmachines
 • Jouw doelgroep
 Je website onderscheidenNaast een goede opbouw en structuur is het belangrijk dat jij jouw website onderscheidt van andere websites. Zo voorkom je dat jouw bezoekers naar de concurrent gaan. En daarom leer je in het tweede deel van de cursus Webdesign meer over de vormgeving van je website. Je gaat aan de slag met;

 • CSS en het CSS Box Model
 • Responsive design
 • Animaties
 • Livegang (online zetten van je website)
 • Bootstrap
 Toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheidNa de eerste twee onderdelen beheers je de basis. Een goede structuur en mooie vormgeving zijn belangrijk, maar bij webdesign komt nog meer kijken. Bezoekers moeten snel hun weg vinden op jouw website. Anders ontstaan irritaties en raak je ze kwijt. In dit derde onderdeel leer je daarom meer over toegankelijkheid en gebruiksvriendelijkheid;

 • User experience (UX)
 • Wireframes
 • JavaScript
 • Privacywetgeving
 


De cursus Webdesign van NHA is een van de beste cursussen van Nederland op zijn gebied. Loop niet langer websitebezoekers mis, start nu met de cursus Webdesign!


 


Korting op jouw eigen domeinnaamStart met deze cursus Webdesign en krijg korting op jouw eigen domeinnaam! Dankzij onze samenwerking met Mijndomein.nl profiteer jij als cursist van extra voordeel wanneer je jouw eigen webruimte en domeinnaam aanvraagt.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


De cursus Webdesign duurt 9 maanden bij een gemiddeld studietempo van 4 uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf220.15euro

Bijzonderheden

Kies voor persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus

Tot €1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Zelf websites ontwikkelen? Volg de cursus Webdesign


Wil je een website maken voor je eigen bedrijf of vereniging? Of wil je van webdesign je beroep maken? De professionele cursus Webdesign leert je vlot de kneepjes van het vak.


Een goede website is voor iedere organisatie een must. Online zichtbaar én vindbaar zijn, is belangrijker dan ooit. Maar hoe maak je een website die onderscheidend is, probleemloos functioneert en een goede user experience biedt? Dat leer je allemaal in deze cursus. Webdesign is immers meer dan een mooi ontwerpje maken.


 


Webdesign; leer stap voor stap prachtige websites bouwenDe Webdesign opleiding is praktisch en begint bij de absolute basis. Je hebt dus geen specifieke vooropleiding nodig om te starten. Aan de hand van duidelijke voorbeelden krijgt jouw nieuwe site stap voor stap vorm. Voor zowel beginner als professionals is de Webdesign opleiding een waardevolle investering. Je kunt met zowel een Mac als een Windows computer direct aan de slag!


 


HTML5 en CSS3In de cursus Webdesign leer je hoe je zelf een professionele responsieve website bouwt. Je start met de structuur van een HTML-pagina, de opmaaktaal CSS3 en Bootstrap. Vervolgens ga je dieper in op digitale wireframes en het belang van user experience. Ook de scripttaal Javascript en uitbreiding jQuery komen kort aan bod.


Wil je zelf een gloednieuwe website maken? Of wil je jouw bestaande site updaten en meer uitstraling geven? Na de cursus Webdesign weet jij hoe je responsieve webpagina’s maakt die voldoen aan de HTML5- en CSS3-richtlijnen. Voortaan creëer jij webpagina’s die er precies uitzien zoals jij dat wilt!


 


Webdesign opleiding? Geld besparen!Laat jij een website ontwikkelen? Dat kan flink in de papieren lopen. Door jouw website zelf te maken bespaar je kosten. Maar daarvoor moet je wel weten wat je doet. Volg de Webdesign opleiding en ontwikkel jouw website eenvoudig zelf!


Voor je het weet kunnen mensen bij jou een website laten ontwikkelen! Jij hebt na het volgen van de Webdesign opleiding voldoende kennis in huis om websites te ontwikkelen en te onderhouden. 


 


Eigen webdesignbureauHeb je de cursus Webdesign afgerond, dan ben je een allround webpagedesigner. Je kunt niet alleen je eigen site ontwikkelen, maar ook anderen adviseren en begeleiden. Je kunt zelfs je eigen webdesignbureau starten.


Zet de eerste solide stap naar het creëren van jouw eigen website. Volg de cursus Webdesign!


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
C4E8B Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren