Home » opleiding Bedrijfskunde MER

Opleiding: opleiding Bedrijfskunde MER

Bij: NHA Thuisstudies

Inhoud van de cursusStudieprogramma Bedrijfskunde MER


De opleiding Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) bestaat uit de modules: Algemene managementkennis, Middle management & bedrijfsvoering, Financiering, Arbeidsrecht & Sociale zekerheid en Projectmanagement. Je haalt dus straks, naast jouw officiële instituutsdiploma Bedrijfskunde MER, maar liefst vier officiële diploma’s!

Je krijgt de opleiding Bedrijfskunde MER in twee delen toegezonden:

Bedrijfskunde de basis

  • algemene managementkennis;
  • middle management en bedrijfsvoering.

 Financiering, juridisch en organisatie

  • financiering;
  • arbeidsrecht & sociale zekerheid
  • projectmanagement;
  • themaopdracht bedrijfskunde MER.

Toelatingseisen: wat heb je nodig?

Iedereen kan een opleiding bij NHA volgen. De meeste cursussen beginnen bij de basis en in je eigen tempo leer jij steeds beter hoe jij je kennis toepast.

Duur van de cursusStudieduur


Voor de opleiding Bedrijfskunde MER staat een studieduur van 12 maanden bij een gemiddeld studietempo van acht uur per week. Je kunt ook meer lessen per maand bestuderen. Dit verkort uiteraard de studieduur. Jij bepaalt jouw eigen tempo.

Vragen?Bel ons: [klik hier voor het telefoonnummer] . We helpen je graag!

Kosten van de cursus

Vanaf679.15euro

Bijzonderheden

Inclusief persoonlijke begeleiding,Studeer in jouw eigen tempo,Start binnen enkele minuten

Algemene informatie over de cursus

Tot €1000,- GRATIS studeren met STAP-subsidie. Ook geldig op deze opleiding!

Allround bedrijfskundig manager worden?
Volg de opleiding Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) In het bedrijfsleven is de vraag naar bedrijfskundige managers groot. Managers met kennis van diverse disciplines zijn een aanwinst voor menig organisatie. Ben je breed georiënteerd en wil je bedrijfskundig aan de slag als manager? Volg de opleiding Bedrijfskunde MER op HBO-niveau en leg alvast de basis.

Of je nu directeur bent, een afdeling bij een verzekeringsbedrijf leidt of een keten van broodjeszaken hebt: je hebt bedrijfskundige kennis en vaardigheden nodig. Tijdens een opleiding Bedrijfskunde MER leer je vanuit verschillende invalshoeken naar bedrijven kijken: op het vlak van management, economie en recht. Je leert in no-time de verschillende disciplines binnen bedrijven kennen.

Organisatieprocessen soepel en efficiënt laten verlopen? Ook dat leer je in deze opleiding. Bedrijfskunde MER neemt je mee in diverse disciplines. Jij bent straks in staat om met jouw  helicopterview vernieuwde inzichten te bieden en jouw organisatie te laten groeien.

Tijdens de opleiding Bedrijfskunde MER ligt het aandachtsveld op drie gebieden, namelijk; management, economie en recht, van waaruit een bedrijfskundig manager afdelingsoverstijgend te werk gaat. Je leert om, vanuit bedrijfskundig vlak en met oog voor deze drie gebieden, een eindproduct op basisniveau te leveren.
Brede opleiding bedrijfskundeBen je geïnteresseerd in een brede opleiding bedrijfskunde, maar heb je onvoldoende basiskennis of wil je jouw kennis opfrissen? Met de opleiding Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) leg je een solide basis.

Omdat de opleiding Bedrijfskunde MER bij de basis start, kan deze door iedereen worden gevolgd.
Management, economie en recht met een opleiding Bedrijfskunde MERGedurende twaalf maanden leer alles wat je moet weten over bedrijfskunde met deze opleiding. Bedrijfskunde MER biedt onder andere inzicht in algemeen management en bedrijfsvoering, projectmanagement, financiering en arbeidsrecht.

De nadruk bij de opleiding Bedrijfskunde MER ligt op de integratie van deze drie boeiende deelgebieden van een bedrijf, zowel op management- als op economisch en juridisch vlak.


Zo werkt studeren bij NHA


Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
12A26 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren