Home » Revit Families

Opleiding: Revit Families

Bij: Cadix

Inhoud van de cursusWilt u betrouwbaar, efficiënt en nauwkeurig in Revit modelleren en samenwerken? Maak dan gebruik van families (elementen) binnen Revit. Het komt vaak voor dat er binnen een Revit project specifieke of afwijkende elementen gebruikt worden waarvoor geen standaard familie beschikbaar zijn. Tijdens de cursus Revit Families leert u zelf (geavanceerde) bibliotheken en families te creëren en samen te stellen. 

Voor wie is deze Revit Families cursus bedoeld?


De cursus is bedoeld voor architecten, aannemers, leveranciers of installateurs, die gebruik maken van Revit en zelf een bibliotheek/family in Revit willen gaan opzetten. 

Welke vaardigheden ontwikkelt u door deze Revit Families cursus te volgen?


Tijdens de cursus leert u eigen families te maken en bestaande families aan te passen. De families kunt u met behulp van parameters en labels ?sturen? zodat het model zich kan aanpassen naar uw wensen. Verder worden diverse handgrepen geboden om uw families duidelijk en eenduidig op te bouwen, door te werken met een bepaalde classificatie. Voorbeelden hiervan zijn de Nederlandse Revit Standaard (NLRS) of BIM Basis ILS. Na de cursus bent u in staat om uw eigen producten aan te bieden in BIM en/of Revit formaat. 

Ook leert u gedurende deze Revit cursus te werken met Shared Parameters, waardoor u ervoor zorgt dat de BIM-informatie uit het 3D model, ook op (technische)tekening en in uittrekstaten kan verschijnen.

Welke onderwerpen worden er tijdens de cursus behandeld?


Tijdens deze Revit Families cursus komen de volgende onderwerpen aan de orde:
  • Reference Planes[li]Family Editor[li]Template[li]Toepassing en gebruik van parameters[li]Geometry[li]Materialen koppelen aan families[li]Nested families[li]Modelleerstandaarden[li]Shared Parameters[li]Geneste families koppelen aan parameters[li]Toepassen van formules[li]Weergave instellingen


Aanvullend aan deze cursus kunnen wij u begeleiden en ondersteunen in het ontwikkelen en opzetten van een eigen Revit bibliotheek

Welke voorkennis heeft u nodig voor deze cursus?


Om deze cursus te kunnen volgen moet u kennis op het niveau van de Revit basiscursus hebben. 

Één jaar lang gratis toegang tot de Cadix Academy


Als deelnemer van de cursus Revit Families krijgt u één jaar lang toegang tot de Cadix Academy. Dit is het online leerplatform van Cadix. Deze geavanceerde, zeer gebruiksvriendelijke leeromgeving biedt uitgebreide informatie die u kunt gebruiken tijdens uw training, zoals studiemateriaal, aanvullende opdrachten, studietips, vragen, instructiefilmpjes, en links naar interessante bronnen op internet, in boeken en artikelen.

Faciliteiten


U ontvangt ons Nederlandstalig instructiemateriaal, inclusief praktische oefeningen digitaal. Tijdens de klassikale cursus werkt u op een computersysteem van Cadix. Tijdens de training maakt u onbeperkt gebruik van koffie en thee. Ook krijgt u door ons een lunch aangeboden.

Om tussen en na de cursusdagen ook thuis of op uw werk verder te oefenen dient u zelf of via uw werkgever de beschikking te hebben over de juiste software (licentie). Eventueel kunt u ervoor kiezen om kosteloos gebruik maken van een proeflicentie (30 dagen geldig), die u op uw eigen computer kunt installeren via de website van Autodesk.

Duur van de cursus

2 dagen

Kosten van de cursus

De totale kosten bedragen 800

Plaatsen / leslocaties

Utrecht,Virtual Classroom,Drachten

Informatie aanvragen

Gegevens aangeduid met een * zijn verplicht in te vullen.
jaar
 
resterend: tekens
 
7fEd6 Typ de code exact over: (hoofdlettergevoelig)
 
© Copyright 2009-2024 Particuliereopleidingen.nl | Algemene voorwaarden | Overzicht van onze aanbieders | Adverteren